© imago images/Pro Shots

Het duel tussen Sint-Truidense en OH Leuven in de Jupiler Pro LeagueBelgië wordt op 17.01.2021 gespeeld. De aftrap is om 20:45 uur. Dus ontvangt de momentele nummer 15 de nummer 4 in de stand. Op dit moment neigen de online wedkantoren naar een thuiszege van Sint-Truidense VV.

Huidige statistieken van Sint-Truidense

Sint-Truidense VV heeft de laatste wedstrijd tegen Brügge met 1:2 verloren. De thuisclub heeft in de laatste zes maanden 5 van de 20 ontmoetingen gewonnen. Voor eigen publiek won Sint-Truidense VV 3 keer, speelde 3 keer gelijk en verloor 4 keer. In het huidige seizoen won Sint-Truidense slechts 30% (3 van 10) van de wedstrijden voor eigen publiek. 3 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 4 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Sint-Truidense na 20 matchen in het huidige seizoen 5 keer gewonnen, 5 keer gelijk gespeeld en 10 keer verloren.

Het team van trainer Peter Maes scoort de meeste de doelpunten in de 2e helft. Sint-Truidense maakt gemiddeld 1,10 doelpunten per ontmoeting, terwijl hun doelman gemiddeld 1,10 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Sint-Truidense thuis gemiddeld 1,21 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten voor de eigen fans is 1,29. Thuiswedstrijden in het vorige seizoen eindigden het vaakst in 0:1, 1:1 en 0:0. Bij thuiswedstrijden in dit seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 1:2, 0:0 en 1:0.

Huidige statistieken van OH Leuven

In de laatste Jupiler Pro LeagueBelgië-ontmoeting won OH Leuven met 1:0 van Anderlecht. In het huidige seizoen won het team 3 van 9 uit gespeelde duels (33,33%). In de afgelopen 6 maanden won de uitspelende club 9 keer. 5 keer was er een gelijk spel, 6 werd er niet gewonnen. OH Leuven kon daarbij 3 uitzeges boeken. Het team verloor 3 matchen in een ander stadion en 3 duels eindigden in een gelijkspel. Van 3 uitmatchen tegen clubs die boven OH Leuven in de stand stonden werden er het lopende seizoen 1 gewonnen (33%). 1 duel werd verloren (33%), 1 duel eindigde in gelijkspel (33%).

In dit seizoen scoort het team van coach Marc Brys gemiddeld 2,11 doelpunten per uitwedstrijd, voornamelijk na de rust. Opgeteld worden er gemiddeld 4,11 doelpunten per uit gespeelde duels OH Leuven gemaakt. In het voorgaande seizoen maakte OH Leuven bij uitwedstrijden gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals. De ontmoetingen in het stadion van de tegenstander van OH Leuven in het huidige seizoen eindigden voornamelijk in 2:2, 3:0 of 2:3.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide teams ter hoogte van 2,5 lijkt het overwegen van een Under 3.5-weddenschap logisch. Het doelsaldo van beide teams geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.