Op 19.10.2020 spelen Bragantino en Sport in de Brasileiro Série A tegen elkaar. De aftrap is om 01:30 uur. De nummer 19 in de stand speelt tegen de nummer 10. De bookmakers zien als favoriet. Aan de hand van de quoteringen kunnen de kansen van een uitslag worden vastgesteld. Er is een kans van 54% dat Bragantino wint, de kans op een winst van Sport is 28%. De kans op een gelijkspel is 28%. Na meer dan vijf jaar wordt deze wedstrijd op 19.10.2020 voor het eerst weer gespeeld.

Huidige statistieken van Bragantino

CA Bragantino heeft de laatste wedstrijd tegen Goianiense met 2:1 verloren. De thuisspelende ploeg heeft in de afgelopen zes maanden 2 van de 15 duels gewonnen. Voor de eigen fans won CA Bragantino 2 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 3 keer. 2 van de 7 wedstrijden thuis werden dit seizoen door Bragantino gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 28,57% vastgesteld kan worden. Terwijl er 2 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 3 keer een nederlaag incasseren. Na alle 15 matchen in het lopende seizoen heeft Bragantino 2 zeges, 6 gelijke spellen en 7 nederlagen genoteerd.

De ploeg van trainer Mauricio Barbieri scoort daarbij voornamelijk in de 2e speelhelft. Per thuiswedstrijd maakt Bragantino volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,29 doelpunten en incasseert 1,43 doelpunten. Dat zijn opgeteld 2,71 doelpunten per duel. Dit seizoen speelde het team thuis het vaakst 1:2, 0:2 en 0:0.

Huidige statistieken van Sport

De laatste match heeft Sport met 3:5 van Internacional RS verloren. In het huidige seizoen heeft het team tot nu toe 2 van de 8 uitwedstrijden gewonnen 25%. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien het uitspelende team 6 keer heeft gewonnen, 2 keer gelijk heeft gespeeld en 8 keer heeft verloren. Uit werden er 2 ontmoetingen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Sport 4 keer verloren en 2 wedstrijden eindigden in gelijkspel. Van uitontmoetingen tegen clubs die boven Sport in de stand stonden werden er het huidige seizoen 0 gewonnen.

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Daniel Paulista gemiddeld 0,88 doelpunten, voornamelijk ina wisselen van kant. Bij uit gespeelde wedstrijden van Sport worden in totaal gemiddeld 2,38 goals gemaakt. De meegereisde fans van Sport konden in het vorige seizoen in uitmatchen juichen bij gemiddeld 0 doelpunten. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegengoal verwerken. De wedstrijden op het veld van de tegenstander van Sport in het huidige seizoen eindigden voornamelijk in 2:1, 0:1 of 0:3.

Wedtips