De ontmoeting tussen Parana en Sampaio in de Brasileiro Série B wordt op 19.10.2020 gespeeld. De aftrap is om 01:30 uur. De nummer 9 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 7 in de stand. Volgens de momentele quoteringen wordt door de wedkantoren als favoriet gezien. Parana won de voorgaande 2 wedstrijden en speelde 0 keer gelijk tegen Sampaio. Sampaio stapte 0 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Parana

In het laatste duel verloor Parana Clube 4:0 tegen Alagoano. De gastheer heeft 6 van de 15 duels in de voorgaande zes maanden gewonnen. Voor de eigen fans won Parana Clube 4 keer en speelde 3 keer gelijk de thuisspelende ploeg stapte 1 keer als verliezer van het veld. Parana heeft in dit seizoen 2020 tot nu toe 4 van de 8 duels in eigen stadion gewonnen (50%). 3 duels eindigden in in een remise, 1 match weren thuis verlopren. Na 15 matchen in dit seizoen heeft Parana 6 keer gewonnen en 5 keer gelijk gespeeld. 4 duels werden verloren.

De ploeg van trainer Matheus Costa scoort de meeste de doelpunten in het tweede deel. Het actuele saldo bij thuiswedstrijden van Parana is gemiddeld 1,63 doelpunten per duel, waarvan 1,13 doelpunten voor en 0,50 doelpunten tegen zijn. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Parana thuis gemiddeld 0,79 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten in het eigen stadion is 0,47. Voor eigen publiek was de uitslag in het vorige seizoen het vaakst 0:0, 1:0 en 2:1. Dit seizoen speelde het team thuis het vaakst 0:0, 1:1 en 2:0.

Huidige statistieken van Sampaio

De laatste ontmoeting heeft Sampaio met 3:0 van Figueirense gewonnen. In het lopende seizoen won het team 2 van 6 matchen in het stadion van de tegenstander (33,33%). Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de bezoekende 11 spelers 6 keer heeft gewonnen, 2 keer gelijk heeft gespeeld en 5 keer heeft verloren. Sampaio kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 2 duels in een ander stadion en 2 matchen eindigden in gelijkspel. Tot nu toe speelde Sampaio uit 5 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 2 keer en verloor 1 keer. Bij 2 ontmoetingen werden de punten gedeeld.

Het team maakte het lopende seizoen 1,67 uitdoelpunten per wedstrijd, met name in de tweede helft van de wedstrijd. Bij wedstrijden in het stadion van de tegenstander van Sampaio krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,00 doelpunten te zien. In het vorige seizoen maakte Sampaio uit gemiddeld 0 doelpunten en incasseerde 0 tegengoals. De uitslag van matchen in een ander stadion van Sampaio in dit seizoen was het vaakst 0:1, 2:1 of 1:1.

Wedtips