© imago images/Action Plus

Het duel Palmeiras tegen Corinthians wordt in de Brasileiro Série A op 18.01.2021 om 23:00 gespeeld. De nummer 6 in de stand ontmoet de nummer 8. Palmeiras won de meest recent 4 ontmoetingen en speelde 2 keer gelijk tegen Corinthians. Corinthians stapte 2 keer winnen.

Huidige statistieken van Palmeiras

Sociedade Esportiva Palmeiras heeft de laatste wedstrijd tegen Sport met 0:1 gewonnen. De thuisclub heeft 13 van de 27 duels in de laatste zes maanden gewonnen. Net saldo op eigen veld van de afgelopen zes maanden is zeven zeges, 4 gelijke spelen en twee nederlagen. In het lopende seizoen 2020 heeft Palmeiras tot nu toe 7 van de 13 wedstrijden voor eigen publiek gewonnen (53,85%). 4 wedstrijden eindigden in gelijkspel, 2 werden thuis verloren. Na 27 matchen in het huidige seizoen heeft Palmeiras 13 keer gewonnen en 8 keer gelijk gespeeld. 6 wedstrijden werden verloren.

De ploeg van trainer Abel Ferreira scoort daarbij vaak na wisselen van kant. Volgens de actuele gegevens worden er per thuiswedstrijd van Palmeiras gemiddeld 1,69 doelpunten voor en.0,92 tegendoelpunten het team, derhalve 2,62 doelpunten al met al per ontmoeting. In het vorige seizoen maakte Palmeiras thuis gemiddeld 2,11 doelpunten en moest 0,68 tegendoelpunten incasseren. In het vorige seizoen eindigden thuiswedstrijden Palmeiras het vaakst in de volgende drie uitslagen: 1:0, 1:1 en 3:0. In dit seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij ontmoetingen op het thuisveld 1:1, 3:0 en 2:1.

Huidige statistieken van Corinthians

Corinthians heeft de laatste wedstrijd met 5:0 van Fluminense gewonnen. Van de 14 duels in een ander stadion won het team er 5. Dit komt overeen met een percentage van 35,71%. In de afgelopen 6 maanden won Corinthians 11 keer, speelde 9 keer gelijk en stapte 8 ontmoetingen als verliezer van het veld. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Corinthians 5 keer. De gasten verloren 5 keer en speelden tot nu toe 4 keer gelijk. Van uitontmoetingen tegen clubs die boven Corinthians in de stand stonden werden er het lopende seizoen 2 gewonnen. In het afgelopen seizoen speelde Corinthians 4 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 1 van deze duel werd gewonnen, 2 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 1 match keerde het team met lege handen terug.

In het huidige seizoen scoort het team van trainer Vagner Mancini gemiddeld 1,00 doelpunten per uitwedstrijd, met name in het eerste deel. Bij ontmoetingen voor fans van de tegenstander van Corinthians worden opgeteld gemiddeld 1,93 doelpunten gescoort. In het laatste seizoen maakte Corinthians bij matchen op het veld van de tegenstander gemiddeld 0,89 doelpunten en incasseerde 1,11 tegengoals. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het afgelopen seizoen het vaakst 0:1, 1:1 of 0:0. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de uitontmoetingen van Corinthians 0:0, 1:2 of 1:0.

Wedtips