© imago images/Jan Huebner

In de 3. Liga Duitsland spelen FCK en Lübeck op 25.11.2020 om 20.30 uur tegen elkaar. De nummer 16 in de stand ontmoet de nummer 15. Momenteel voorspellen de bookies een thuiszege van 1. FC Kaiserslautern.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat FCK wint 59%, dat Lübeck wint 22%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 28%. Beide twee teams hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van FCK

De laatste wedstrijd heeft 1. FC Kaiserslautern met 1:1 gelijkgespeeld tegen HFC. Van 22 duels in de afgelopen zes maanden won de ontvangende ploeg 7 keer. De thuisbalans van de afgelopen zes maanden is vier zeges, 5 gelijke spelen en twee nederlagen. In het lopende seizoen 20/21 heeft FCK tot nu toe 0 van de 5 wedstrijden in eigen stadion gewonnen (0%). 4 wedstrijden eindigden in gelijkspel, 1 werden thuis verloren. Van de 11 matchen in het huidige seizoen heeft FCK er 1 gewonnen. 7 wedstrijden werden gelijk gespeeld, 3 matchen werden verloren.

Het team van trainer Jeff Saibene maakt daarbij voornamelijk in de 2e speelhelft. Volgens de actuele gegevens worden er elke thuiswedstrijd van FCK gemiddeld 0,60 doelpunten voor en.0,80 tegendoelpunten het team, derhalve 1,40 doelpunten al met al per ontmoeting. In het voorgaande seizoen maakte FCK thuis gemiddeld 1,42 doelpunten en moest 0,95 doelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het vorige seizoen thuis waren 1:1, 0:0 en 1:0. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens dit seizoen zijn 1:1, 0:0 en 0:1.

Huidige statistieken van Lübeck

Lübeck heeft de laatste wedstrijd met 1:2 van Verl gewonnen. In dit seizoen won het team 2 van 5 matchen in het stadion van de tegenstander (40%). In de afgelopen 6 maanden won het uitspelende team 3 keer. 2 keer was er een gelijk spel, 5 werd er niet gewonnen. Lübeck kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 3 matchen in een ander stadion en 0 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Van 4 uitduels tegen clubs die boven Lübeck in de stand stonden werden er het huidige seizoen 2 gewonnen (50%). 2 duels werden verloren (50%), 0 duels eindigden in gelijkspel (0%).

In dit seizoen scoort het team van coach Rolf Martin Landerl gemiddeld 1,60 doelpunten per uitwedstrijd, met name na de rust. Bij wedstrijden in het stadion van de tegenstander van Lübeck krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,60 goals te zien. De meegereisde fans van Lübeck konden in het voorgaande seizoen in uitontmoetingen juichen bij gemiddeld 0 doelpunten. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegengoal verwerken. In het huidige seizoen was de uitslag van wedstrijden op het veld van de tegenstander van Lübeck meestal 2:1, 2:0 of 3:4.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. De daarbij passende weddenschap zou een Under 2.5 zijn. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.