Op 09.01.2021 spelen FCK en Viktoria in de 3. Liga Duitsland tegen elkaar. De aftrap is om 14:00 uur. Dus ontmoeten de tegenwoordige nummer 15 en de nummer 11 in de stand elkaar. In de voorspelling van de online wedkantoren wordt momenteel uitgegaan van een thuiszege van 1. FC Kaiserslautern.

In de afgelopen matchen kwam FCK 2 keer de winst pakken, 0 wedstrijden eindigde in een gelijkspel en Viktoria kwam 0 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van FCK

1. FC Kaiserslautern heeft de laatste wedstrijd tegen Uerdingen met 0:2 gewonnen. De gastheer heeft 3 van de 17 duels in de afgelopen zes maanden gewonnen. De balans op het thuisveld is een zege, 5 gelijke spelen en twee nederlagen. 1 van de 8 duels voor thuispubliek werden dit seizoen door FCK gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 12,5% vastgesteld kan worden. Terwijl er 5 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 2 keer een nederlaag incasseren. In totaal heeft FCK na 17 matchen in het lopende seizoen 3 keer gewonnen, 9 keer gelijk gespeeld en 5 keer verloren.

Het team van trainer Jeff Saibene scoort daarbij vaak in het tweede deel. Per thuiswedstrijd maakt FCK volgens de huidige statistieken gemiddeld 0,75 doelpunten en incasseert 1,13 doelpunten. Dat zijn in totaal 1,88 doelpunten per duel. In het vorige seizoen maakte FCK in het eigen stadion gemiddeld 1,42 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 0,95 doelpunten per thuiswedstrijd. Thuiswedstrijden in het laatste seizoen eindigden het vaakst in 1:1, 0:0 en 1:0. Bij thuiswedstrijden in het huidige seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 1:1, 0:3 en 2:2.

Huidige statistieken van Viktoria

De laatste match heeft Viktoria met 2:4 van Dynamo Dresden verloren. In dit seizoen won het team tot nu toe 3 van de 8 uit gespeelde wedstrijden (37,5%). In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 6 keer en speelden 4 keer gelijk. 7 keer werd de wedstrijd verloren. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Viktoria 3 keer. De gasten verloren 2 keer en speelden tot nu toe 3 keer gelijk. In het vorige seizoen speelde Viktoria 7 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze wedstrijden werden gewonnen, 4 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 1 ontmoeting keerde het team met lege handen terug.

In het huidige seizoen scoort het team van coach Pavel Dotchev gemiddeld 1,50 doelpunten per uitwedstrijd, vooral in de tweede helft van de wedstrijd. In totaal worden er gemiddeld 3,13 goals per matchen in een ander stadion Viktoria gescoort. De statistieken laten bij uit gespeelde ontmoetingen Viktoria 1,79 goals voor en 2,16 doelpunten tegen zien. In het vorige seizoen eindigden ontmoetingen op het veld van de tegenstander het meest in 1:1, 3:2 en 1:2. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de wedstrijden in het stadion van de tegenstander van Viktoria 2:2, 1:1 of 0:2.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 3.5. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.