In de 3. Liga Duitsland spelen Magdeburg en Saarbrücken op 12.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. Daarom ontvangt de actuele nummer 20 de nummer 4 in de stand. Beide verenigingen spelen voor het eerst sinds vijf jaar weer tegen elkaar.

Huidige statistieken van Magdeburg

De laatste wedstrijd heeft 1. FC Magdeburg met 1:1 gelijkgespeeld tegen Lübeck. De gastheer heeft in de voorgaande zes maanden 3 van de 15 duels gewonnen. De thuisbalans van de afgelopen zes maanden is twee zeges, 2 gelijke spelen en drie nederlagen. In dit seizoen won Magdeburg slechts 28,57% (2 van 7) van de wedstrijden voor eigen publiek. 2 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 3 keer met drie punten naar huis gingen. In 15 ontmoetingen in het huidige seizoen heeft Magdeburg 3 zeges behaald. 5 keer werden de punten gedeeld, terwijl 7 ontmoetingen werden verloren.

Het team van trainer Thomas Hoßmang maakt de meeste de doelpunten in de 2e helft. Volgens de statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Magdeburg gemiddeld 0,86 doelpunten voor en.1,14 doelpunten tegen het team, dus 2,00 doelpunten in totaal per ontmoeting. Het saldo van het laatste seizoen is dat Magdeburg per wedstrijd voor eigen publiek gemiddeld 1,63 keer scoort en 1,26 doelpunten incasseert. De meest veelvoorkomende resultaten in het vorige seizoen thuis waren 1:1, 0:1 en 2:2. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens dit seizoen zijn 0:2, 0:0 en 1:1.

Huidige statistieken van Saarbrücken

3:3 gelijkspel tegen Ingolstadt – dit is het resultaat van de laatste wedstrijd van Saarbrücken. In dit seizoen won het team 3 van 7 uitwedstrijden (42,86%). Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de gasten 7 keer heeft gewonnen, 5 keer gelijk heeft gespeeld en 4 keer heeft niet gewonnen. Saarbrücken kon daarbij 3 uitzeges boeken. Het team verloor 2 ontmoetingen in een ander stadion en 2 duels eindigden in een gelijkspel.

De ploeg van Lukas Kwasniok scoorde dit seizoen gemiddeld 1,43 uitdoelpunten per wedstrijd en was voornamelijk in de 2e helft. Bij uitontmoetingen van Saarbrücken worden in totaal gemiddeld 2,86 goals gemaakt. De meegereisde fans van Saarbrücken konden in het laatste seizoen in uitduels juichen bij gemiddeld 0 doelpunten. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegendoelpunt verwerken. In het lopende seizoen was de uitslag van duels in een ander stadion van Saarbrücken meestal 1:1, 1:4 of 2:0.

Wedtips