De 3. Liga Duitsland-wedstrijd tussen Magdeburg en Hansa wordt op 25.11.2020 om 19:00 uur gespeeld. Daarom speelt de club op de 19e plek tegen de club op de 7e plek. Op dit moment tippen de online wedkantoren een uitzege van FC Hansa Rostock.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Magdeburg wint 28%, dat Hansa wint 53%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 29%. In de vroegere wedstrijden kwam Magdeburg 1 keer de winst pakken, 2 ontmoetingen eindigde in een gelijkspel en Hansa kwam 3 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Magdeburg

In de laatste wedstrijd van 1. FC Magdeburg was er een 1:1 gelijkspel tegen FCK. De thuisspelende ploeg heeft 5 van de 21 wedstrijden in de afgelopen zes maanden gewonnen. Voor eigen publiek won 1. FC Magdeburg 3 keer en speelde 3 keer gelijk de ontvangende ploeg stapte 5 keer als verliezer van het veld. In dit seizoen won Magdeburg 40% (2 van 5) van de wedstrijden voor de eigen fans. 0 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 3 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Magdeburg na 10 matchen in dit seizoen 2 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 6 keer verloren.

Het team van trainer Thomas Hoßmang scoort de meeste de doelpunten na wisselen van kant. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Magdeburg is gemiddeld 2,40 doelpunten per duel, waarvan 1,00 doelpunten voor en 1,40 doelpunten tegen zijn. In het laatste seizoen maakte Magdeburg thuis gemiddeld 1,63 doelpunten en moest 1,26 tegendoelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het voorgaande seizoen thuis waren 1:1, 0:1 en 2:2. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het lopende seizoen zijn 0:2, 2:1 en 1:2.

Huidige statistieken van Hansa

De laatste ontmoeting heeft Hansa met 1:3 van Dynamo Dresden verloren. In het lopende seizoen heeft het team tot nu toe 2 van de 5 uit gespeelde wedstrijden een zege kunnen noteren 40%. In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 9 keer en speelden 7 keer gelijk. 5 keer werd de wedstrijd verloren. Hansa kon daarbij 4 uitzeges boeken. Het team verloor 3 matchen in een ander stadion en 4 matchen eindigden in een gelijkspel. In het voorgaande seizoen werden er van de 9 uitduels tegen ploegen die boven Hansa in de stand stonden 4 gewonnen (44%). 2 duels werden verloren (22%), 3 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (33%).

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van trainer Jens Härtel gemiddeld 1,20 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden na wisselen van kant gescoord. Bij matchen op het veld van de tegenstander van Hansa worden in totaal gemiddeld 2,40 doelpunten gescoort. In het laatste seizoen maakte Hansa uit gemiddeld 1,21 doelpunten en incasseerde 1,42 tegendoelpunten. In het voorgaande seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 0:1, 1:0 of 1:3. De matchen op het veld van de tegenstander van Hansa in het huidige seizoen eindigden voornamelijk in 1:1, 0:0 of 2:1.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide teams van 2,0 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. Het doelsaldo van beide teams geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.