© imago images/Jan Huebner

De partij tussen Braunschweig en Fortuna in de 2. Bundesliga Duitsland wordt op 11.01.2021 gespeeld. De aftrap is om 20:30 uur. De nummer 15 in de stand ontmoet de nummer 5. De bookies voorspellen een uitzege van Fortuna Düsseldorf.

Braunschweig won de meest recent 2 ontmoetingen en speelde 1 keer gelijk tegen Fortuna. Fortuna stapte 1 keer drie punten pakken.

Huidige statistieken van Braunschweig

De laatste wedstrijd heeft Eintracht Braunschweig met 3:1 van Aue verloren. In de afgelopen 6 maanden heeft de thuisspelende ploeg 3 van de 14 ontmoetingen gewonnen. Voor eigen publiek won Eintracht Braunschweig 3 keer en speelde 1 keer gelijk de thuisspelende ploeg stapte 3 keer als verliezer van het veld. Braunschweig heeft in dit seizoen 20/21 tot nu toe 3 van de 7 thuiswedstrijden gewonnen (42,86%). 1 match eindigden in in een remise, 3 duels weren thuis verlopren. Van de 14 matchen in dit seizoen heeft Braunschweig er 3 gewonnen. 3 ontmoetingen werden gelijk gespeeld, 8 duels werden verloren.

De elf spelers van trainer Daniel Meyer scoort daarbij vaak na de rust. Per thuiswedstrijd maakt Braunschweig volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,14 doelpunten en incasseert 1,71 doelpunten. Dat zijn opgeteld 2,86 doelpunten per wedstrijd. In dit seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij ontmoetingen voor eigen publiek 2:1, 0:3 en 0:2.

Huidige statistieken van Fortuna

In de laatste 2. Bundesliga Duitsland-match won Fortuna met 2:1 van SC Paderborn. 28,57% van de ontmoetingen in een ander stadion heeft het team gewonnen. In de afgelopen 6 maanden won het bezoekende team 8 keer. 2 keer was er een gelijk spel, 4 werd er niet gewonnen. Fortuna kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 4 ontmoetingen in een ander stadion en 1 duel eindigde in gelijkspel. Tot nu toe speelde Fortuna uit 4 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 1 keer en verloor 3 keer. Bij 0 matchen werden de punten gedeeld.

De ploeg van Uwe Rosler scoorde het huidige seizoen gemiddeld 1,14 uitdoelpunten per wedstrijd en was voornamelijk in de 2e speelhelft. Bij wedstrijden op het veld van de tegenstander van Fortuna krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,14 doelpunten te zien. In het vorige seizoen maakte Fortuna bij uit gespeelde ontmoetingen gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegendoelpunten. In dit seizoen was de uitslag van het merendeel van de wedstrijden op het veld van de tegenstander van Fortuna 1:2, 3:0 of 2:1.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide teams ter hoogte van 2,5 lijkt het overwegen van een Under 3.5-tip logisch. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.