De 3. Liga Duitsland-wedstrijd tussen Ingolstadt en Magdeburg wordt op 22.11.2020 om 15:00 uur gespeeld. Daardoor ontmoeten de tegenwoordige nummer 3 en de nummer 19 in de stand elkaar. Op dit moment tippen de online wedkantoren een thuiszege van FC Ingolstadt 04.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Ingolstadt wint 60%, dat Magdeburg wint 19%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 28%. Ingolstadt won de eerdere 1 wedstrijd en speelde 0 keer gelijk tegen Magdeburg. Magdeburg stapte 1 keer drie punten pakken.

Huidige statistieken van Ingolstadt

De laatste wedstrijd heeft FC Ingolstadt 04 met 4:1 van Waldhof verloren. Van 21 duels in de voorgaande zes maanden won de thuisspelende ploeg 11 keer. Net saldo op eigen veld is vijf zeges, 2 gelijke spelen en drie nederlagen. 4 van de 5 thuiswedstrijden werden dit seizoen door Ingolstadt gewonnen, zodat hier een winquotering van 80% vastgesteld kan worden. Terwijl er 0 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 1 keer een nederlaag incasseren. Van de 10 duels in het lopende seizoen heeft Ingolstadt er 5 gewonnen. 2 duels werden gelijk gespeeld, 3 matchen werden verloren.

Het team van trainer Tomas Oral scoort daarbij voornamelijk in de tweede helft van de wedstrijd. Volgens de actuele statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Ingolstadt gemiddeld 2,60 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,80 voor de gastheer en 0,80 voor de uitspelende poeg. In het afgelopen seizoen maakte Ingolstadt thuis gemiddeld 1,68 doelpunten en moest 1,26 tegendoelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het afgelopen seizoen thuis waren 1:1, 0:0 en 0:1. Dit seizoen speelde het team thuis het vaakst 2:1, 4:1 en 1:0.

Huidige statistieken van Magdeburg

1:1 gelijkspel tegen FCK – dit is het resultaat van de laatste wedstrijd van Magdeburg. In het lopende seizoen won het team tot nu toe 0 van de 5 wedstrijden in een ander stadion (0%). Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien het bezoekende team 5 keer heeft gewonnen, 7 keer gelijk heeft gespeeld en 9 keer heeft verloren. Uit werden er 2 matchen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Magdeburg 4 keer verloren en 4 duels eindigden in gelijkspel. In dit seizoen werden er tot nu toe van de 5 uitwedstrijden tegen ploegen die boven Magdeburg in de stand stonden 0 gewonnen (0%). 3 wedstrijden werden verloren (60%), 2 duels eindigden in gelijkspel (40%). In het vorige seizoen speelde Magdeburg 11 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze matchen werden gewonnen, 2 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 6 matchen keerde het team met lege handen terug.

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Thomas Hoßmang gemiddeld 1,00 doelpunten, met name iin de 2e helft. In totaal worden er gemiddeld 3,20 doelpunten per uitmatchen Magdeburg gemaakt. De statistieken laten bij ontmoetingen in het stadion van de tegenstander Magdeburg 0,95 doelpunten voor en 0,95 doelpunten tegen zien. In het afgelopen seizoen eindigden matchen op het veld van de tegenstander het meest in 1:1, 0:0 en 2:0. De duels op het veld van de tegenstander van Magdeburg in dit seizoen eindigden voornamelijk in 1:1, 2:5 of 1:3.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,0. Wij adviseren daarom een tip op Under 2.5. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide teams scoren logisch is.