© imago images/Sven Simon

In de 3. Liga Duitsland spelen Dynamo en SpVgg Unterhaching op 25.11.2020 om 20.30 uur tegen elkaar. De nummer 2 in de stand speelt tegen de nummer 17. Op dit moment neigen de wedkantoren naar een thuiszege van SG Dynamo Dresden.

In de daaruit afgeleide prognose is de kans op winst van Dynamo 55%, winst SpVgg Unterhaching 27% en er is een kans van 29% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. De beide twee verenigingen hebben in de afgelopen 5 jaar niet tegen elkaar gespeeld.

Huidige statistieken van Dynamo

De laatste wedstrijd heeft SG Dynamo Dresden met 1:3 van Hansa Rostock gewonnen. Van 11 wedstrijden in de voorgaande zes maanden won de gastheer 6 keer. Voor eigen publiek won SG Dynamo Dresden 3 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 1 keer. In dit seizoen 20/21 heeft Dynamo tot nu toe 3 van de 5 wedstrijden voor de eigen fans gewonnen (60%). 1 duel eindigden in gelijkspel, 1 werden thuis verloren. Van de 11 duels in dit seizoen heeft Dynamo er 6 gewonnen. 1 ontmoeting werden gelijk gespeeld, 4 wedstrijden werden verloren.

De elf spelers van trainer Markus Kauczinski scoort de meeste de goals na de rust. Volgens de actuele statistieken worden er per thuiswedstrijd van Dynamo gemiddeld 2,40 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,60 voor de gastheer en 0,80 voor de uitspelende poeg. In het lopende seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 2:1, 3:0 en 1:2.

Huidige statistieken van SpVgg Unterhaching

In de laatste 3. Liga Duitsland-ontmoeting verloor SpVgg Unterhaching met 3:1 van Uerdingen. 25% van de duels in een ander stadion heeft het team een zege kunnen noteren. In de afgelopen 6 maanden won SpVgg Unterhaching 4 keer, speelde 4 keer gelijk en stapte 11 wedstrijden zonder punten van het veld. Uit werden er 2 ontmoetingen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft SpVgg Unterhaching 7 keer verloren en 1 ontmoeting eindigde in gelijkspel. Tot nu toe speelde SpVgg Unterhaching uit 2 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 1 keer en verloor 1 keer. Bij 0 ontmoetingen werden de punten gedeeld. In het afgelopen seizoen werden er van de 2 uitontmoetingen tegen ploegen die boven SpVgg Unterhaching in de stand stonden 0 gewonnen (0%). 2 wedstrijden werden verloren (100%), 0 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (0%).

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van trainer Arie Van Lent gemiddeld 1,00 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden na de thee gescoord. Bij matchen in het stadion van de tegenstander van SpVgg Unterhaching krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,75 goals te zien. In het laatste seizoen maakte SpVgg Unterhaching bij ontmoetingen in een ander stadion gemiddeld 1,42 doelpunten en incasseerde 1,47 tegendoelpunten. In het voorgaande seizoen was de uitslag bij uit gespeelde matchen van SpVgg Unterhaching het vaakst 0:3, 2:0 of 1:1. In dit seizoen was de uitslag van het merendeel van de uit gespeelde duels van SpVgg Unterhaching 1:2, 1:3 of 1:0.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide teams van 2,0 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.