De 3. Liga Duitsland-duel tussen SpVgg Unterhaching en Magdeburg wordt op 16.01.2021 om 14:00 uur gespeeld. De nummer 14 in de stand ontmoet de nummer 19. De online wedkantoren tippen een thuiszege van Spielvereinigung Unterhaching.

In de vorige 1 wedstrijden kon SpVgg Unterhaching 1 keer als winnaar uit de bus, terwijl Magdeburg twee ontmoetingen won. 1 ontmoeting eindigde in gelijkspel.

Huidige statistieken van SpVgg Unterhaching

In de laatste wedstrijd werd Spielvereinigung Unterhaching verslagen door Verl 3:4. De thuisclub heeft in de laatste zes maanden 6 van de 17 matchen gewonnen. De balans voor de eigen fans is vier zeges, 2 gelijke spelen en drie nederlagen. In dit seizoen 20/21 heeft SpVgg Unterhaching tot nu toe 4 van de 9 wedstrijden voor de eigen fans gewonnen (44,44%). 2 wedstrijden eindigden in gelijkspel, 3 werden thuis verloren. In totaal heeft SpVgg Unterhaching na 17 matchen in het huidige seizoen 6 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 9 keer verloren.

Het team van trainer Arie Van Lent scoort de meeste de goals in het tweede deel. Volgens de actuele statistieken worden er per thuiswedstrijd van SpVgg Unterhaching gemiddeld 2,78 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,44 voor de gastheer en 1,33 voor de uitspelende poeg. In het afgelopen seizoen maakte SpVgg Unterhaching op het thuisveld gemiddeld 1,21 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,32 tegendoelpunten per thuiswedstrijd. Thuiswedstrijden in het afgelopen seizoen eindigden het vaakst in 0:0, 2:2 en 1:1. Bij thuiswedstrijden in het huidige seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 2:1, 3:4 en 1:1.

Huidige statistieken van Magdeburg

De laatste duel heeft Magdeburg met 1:2 van Saarbrücken verloren. 12,5% van de duels in het stadion van de tegenstander heeft het team gewonnen. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de uitspelende club 3 keer heeft gewonnen, 6 keer gelijk heeft gespeeld en 8 keer heeft verloren. Uit werden er 1 ontmoeting gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Magdeburg 4 keer verloren en 3 wedstrijden eindigden in gelijkspel. Tot nu toe speelde Magdeburg uit 8 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 1 keer en verloor 4 keer. Bij 3 ontmoetingen werden de punten gedeeld. In het laatste seizoen speelde Magdeburg 11 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze wedstrijden werden gewonnen, 2 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 6 wedstrijden keerde het team met lege handen terug.

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van trainer Thomas Hoßmang gemiddeld 0,88 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden in de 2e helft gescoord. Bij duels in het stadion van de tegenstander van Magdeburg worden in totaal gemiddeld 2,50 goals gescoort. De statistieken laten bij wedstrijden voor fans van de tegenstander Magdeburg 0,95 goals voor en 0,95 doelpunten tegen zien. In het afgelopen seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 1:1, 0:0 of 2:0. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de uitontmoetingen van Magdeburg 1:1, 0:1 of 1:0.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide teams ter hoogte van 2,0 lijkt het overwegen van een Under 2.5-tip logisch. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide clubs scoren.