© imago images/

Op 15.01.2021 spelen Furth en SC Paderborn in de 2. Bundesliga Duitsland tegen elkaar. De aftrap is om 18:30 uur. De nummer 11 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 4 in de stand. In de voorspelling van de online wedkantoren wordt momenteel uitgegaan van een thuiszege van SpVgg Greuther Furth.

Huidige statistieken van Furth

De laatste wedstrijd heeft SpVgg Greuther Furth met 3:2 van Karlsruhe verloren. De gastheer heeft 8 van de 15 matchen in de voorgaande zes maanden gewonnen. Voor de eigen fans won SpVgg Greuther Furth 3 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 3 keer. Furth heeft in dit seizoen 20/21 tot nu toe 3 van de 7 wedstrijden thuis gewonnen (42,86%). 1 wedstrijd eindigden in in een remise, 3 duels weren thuis verlopren. In 15 matchen in het lopende seizoen heeft Furth 8 zeges behaald. 3 keer werden de punten gedeeld, terwijl 4 duels werden verloren.

Het team van trainer Stefan Leitl maakt daarbij vaak in helft een. Volgens de actuele gegevens worden er per thuiswedstrijd van Furth gemiddeld 1,43 doelpunten voor en.1,43 tegendoelpunten het team, dus 2,86 doelpunten in totaal per ontmoeting. Het saldo van het voorgaande seizoen is dat Furth per wedstrijd op het thuisveld gemiddeld 1,35 keer scoort en 1,35 doelpunten incasseert. De meest veelvoorkomende resultaten in het voorgaande seizoen thuis waren 1:2, 0:0 en 0:2. Bij thuiswedstrijden in het huidige seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 0:1, 2:1 en 0:4.

Huidige statistieken van SC Paderborn

De uitslag van de laatste ontmoeting van SC Paderborn was 2:1 tegen Aue. 25% van de uit gespeelde ontmoetingen heeft het team gewonnen. In de afgelopen 6 maanden won SC Paderborn 6 keer, speelde 3 keer gelijk en stapte 6 wedstrijden zonder punten van het veld. In een ander stadion verloor SC Paderborn 4 keer en won 2 keer. Van uitontmoetingen tegen clubs die boven SC Paderborn in de stand stonden werden er dit seizoen 2 gewonnen.

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Steffen Baumgart gemiddeld 0,88 doelpunten, vooral iin de eerste 45 minuten van de wedstrijd. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van SC Paderborn gemiddeld 1,88 doelpunten per wedstrijd gescoort. De meegereisde fans van SC Paderborn konden in het laatste seizoen in uit gespeelde matchen juichen bij gemiddeld 0 goals. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegengoal verwerken. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de ontmoetingen in het stadion van de tegenstander van SC Paderborn 0:1, 1:2 of 1:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,5. De daarbij passende tip zou een Under 3.5 zijn. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.