De wedstrijd Türkgücü tegen Dynamo wordt in de 3. Liga Duitsland op 11.01.2021 om 19:00 gespeeld. Zodoende ontvangt de tegenwoordige nummer 8 de koploper in de stand. Volgens de momentele quoteringen wordt SG Dynamo Dresden door de bookies als favoriet gezien.

Beide tegenstanders hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van Türkgücü

Onlangs behaalde Türkgücü München een 1:4 overwinning op Meppen. De ontvangende ploeg heeft in de voorgaande zes maanden 6 van de 16 duels gewonnen. In eigen stadion won Türkgücü München 3 keer, speelde 3 keer gelijk en verloor 1 keer. In het lopende seizoen 20/21 heeft Türkgücü tot nu toe 3 van de 7 wedstrijden in eigen stadion gewonnen (42,86%). 3 wedstrijden eindigden in gelijkspel, 1 werden thuis verloren. Na 16 ontmoetingen in het huidige seizoen heeft Türkgücü 6 keer gewonnen en 6 keer gelijk gespeeld. 4 ontmoetingen werden verloren.

De ploeg van trainer Alexander Schmidt scoort de meeste de goals na de rust. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Türkgücü is gemiddeld 2,86 doelpunten per duel, waarvan 1,57 doelpunten voor en 1,29 doelpunten tegen zijn. Bij thuiswedstrijden in dit seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 1:1, 0:3 en 2:1.

Huidige statistieken van Dynamo

De uitslag van de laatste wedstrijd van Dynamo was 2:4 tegen Viktoria. In dit seizoen won het team 6 van 9 uitduels (66,67%). Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien het uitspelende team 11 keer heeft gewonnen, 2 keer gelijk heeft gespeeld en 4 keer heeft niet gewonnen. Uit werden er 6 wedstrijden gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Dynamo 3 keer verloren en 0 ontmoetingen eindigden in gelijkspel. Van uitmatchen tegen clubs die boven Dynamo in de stand stonden werden er het lopende seizoen 1 gewonnen.

Het team van coach Markus Kauczinski maakte het huidige seizoen 1,78 uitdoelpunten per wedstrijd, voornamelijk na de rust. Bij duels op het veld van de tegenstander van Dynamo worden in totaal gemiddeld 2,89 doelpunten gescoort. De statistieken laten bij uitmatchen Dynamo 0 doelpunten voor en 0 doelpunten tegen zien. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de duels in het stadion van de tegenstander van Dynamo 3:1, 1:0 of 4:2.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 3.5. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide teams scoren logisch is.