De ontmoeting tussen Viktoria en Zwickau in de 3. Liga Duitsland wordt op 25.11.2020 gespeeld. De aftrap is om 19:00 uur. Daarom speelt de huidige nummer 9 in de stand tegen de nummer 14. Momenteel tippen de bookmakers een thuiszege van Viktoria Köln.

Uit de voorspellingen van de wedkantoren kunnen de volgende kansen worden afgeleid: Winst Viktoria 43%, winst Zwickau 37%, gelijkspel 29%. In de afgelopen duels kwam Viktoria 1 keer als winnaar uit de bus, 0 ontmoetingen eindigde in een gelijkspel en Zwickau kwam 1 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Viktoria

De laatste wedstrijd heeft Viktoria Köln met 0:2 van Saarbrücken verloren. De thuisclub heeft in de afgelopen zes maanden 10 van de 21 duels gewonnen. De thuisbalans van de afgelopen zes maanden is zes zeges, 0 gelijke spelen en vier nederlagen. In dit seizoen won Viktoria 40% (2 van 5) van de wedstrijden in eigen stadion. 0 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 3 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Viktoria na 10 ontmoetingen in dit seizoen 5 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren.

Het team van trainer Pavel Dotchev maakt de goals bij voorkeur in de 2e helft. Viktoria maakt gemiddeld 1,00 doelpunten per ontmoeting, terwijl hun doelman gemiddeld 1,60 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Het saldo van het vorige seizoen is dat Viktoria per wedstrijd voor eigen publiek gemiddeld 1,63 keer scoort en 1,58 doelpunten incasseert. In het voorgaande seizoen eindigden thuiswedstrijden Viktoria het vaakst in de volgende drie uitslagen: 1:0, 3:0 en 2:4. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het huidige seizoen zijn 0:2, 3:2 en 2:0.

Huidige statistieken van Zwickau

0:0 gelijkspel tegen Waldhof – dit is het resultaat van de laatste wedstrijd van Zwickau. 50% van de wedstrijden op het veld van de tegenstander heeft het team gewonnen. In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 6 keer en speelden 5 keer gelijk. 10 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Zwickau kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 5 ontmoetingen in een ander stadion en 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. In dit seizoen werden er tot nu toe van de 2 uitwedstrijden tegen ploegen die boven Zwickau in de stand stonden 1 gewonnen (50%). 1 ontmoeting werd verloren (50%), 0 wedstrijden eindigden in gelijkspel (0%). In het afgelopen seizoen speelde Zwickau 11 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 1 van deze ontmoeting werd gewonnen, 6 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 4 matchen keerde het team met lege handen terug.

Het team van trainer Joe Enochs maakte het huidige seizoen 1,50 uitdoelpunten per wedstrijd, met name voor de rust. Bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van Zwickau krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,75 goals te zien. In het afgelopen seizoen maakte Zwickau bij duels in een ander stadion gemiddeld 0,95 goals en incasseerde 1,68 tegengoals. In het vorige seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 0:0, 1:2 of 0:3. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de duels voor fans van de tegenstander van Zwickau 1:3, 2:1 of 2:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,5. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 3.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide clubs trefzeker zijn.