Op 15.01.2021 spelen Viktoria en Türkgücü in de 3. Liga Duitsland tegen elkaar. De aftrap is om 19:00 uur. De nummer 8 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 11 in de stand. De bookies voorspellen een thuiszege van Viktoria Köln.

Beide teams hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van Viktoria

In het laatste duel speelde Viktoria Köln 0:0 tegen FCK. In de afgelopen 6 maanden heeft de gastheer 6 van de 18 duels gewonnen. Voor de eigen fans won Viktoria Köln 3 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 5 keer. In dit seizoen won Viktoria slechts 33,33% (3 van 9) van de wedstrijden in eigen stadion. 1 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 5 keer met drie punten naar huis gingen. Na alle 18 duels in dit seizoen heeft Viktoria 6 zeges, 5 gelijke spellen en 7 nederlagen genoteerd.

De ploeg van trainer Pavel Dotchev scoort daarbij vaak in het tweede deel. Per thuiswedstrijd maakt Viktoria volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,11 doelpunten en incasseert 1,78 doelpunten. Dat zijn opgeteld 2,89 doelpunten per ontmoeting. In het afgelopen seizoen maakte Viktoria op het thuisveld gemiddeld 1,63 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,58 doelpunten per thuiswedstrijd. De meest veelvoorkomende resultaten in het vorige seizoen thuis waren 1:0, 3:0 en 2:4. Bij thuiswedstrijden in het lopende seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 0:2, 2:4 en 2:1.

Huidige statistieken van Türkgücü

De laatste ontmoeting heeft Türkgücü met 1:0 van Dynamo Dresden] gewonnen. In het lopende seizoen won het team 3 van 9 uit gespeelde matchen (33,33%). In de afgelopen 6 maanden won de bezoekende club 7 keer. 6 keer was er een gelijk spel, 4 werd er verloren. In een ander stadion verloor Türkgücü 3 keer en won 3 keer. In het lopende seizoen werden er tot nu toe van de 4 uitmatchen tegen ploegen die boven Türkgücü in de stand stonden 2 gewonnen (50%). 1 ontmoeting werd verloren (25%), 1 ontmoeting eindigde in gelijkspel (25%).

In het lopende seizoen scoort het team van trainer Alexander Schmidt gemiddeld 1,56 doelpunten per uitwedstrijd, vooral in het eerste deel. Bij uitduels van Türkgücü worden opgeteld gemiddeld 3,11 goals gemaakt. In het afgelopen seizoen maakte Türkgücü bij wedstrijden op het veld van de tegenstander gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals. De ontmoetingen in het stadion van de tegenstander van Türkgücü in het huidige seizoen eindigden voornamelijk in 1:0, 0:2 of 2:2.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. De daarbij passende tip zou een Under 2.5 zijn. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.