© imago images/Foto2press

De ontmoeting Würzburg tegen Braunschweig wordt in de 2. Bundesliga Duitsland op 15.01.2021 om 18:30 gespeeld. De nummer 18 in de stand ontmoet de nummer 16. De online wedkantoren voorspellen een thuiszege van Würzburger Kickers.

Huidige statistieken van Würzburg

In het laatste duel won Würzburger Kickers 2:3 tegen Osnabrück. In de voorgaande 6 maanden won de ontvangende ploeg 2 van de 15 matchen. De balans thuis is een zege, 2 gelijke spelen en vijf nederlagen. 1 van de 8 wedstrijden voor de eigen fans werden dit seizoen door Würzburg gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 12,5% vastgesteld kan worden. Terwijl er 2 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 5 keer een nederlaag incasseren. Na 15 duels in het huidige seizoen heeft Würzburg 2 keer gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. 11 wedstrijden werden verloren.

De elf spelers van trainer Bernhard Trares maakt daarbij voornamelijk na wisselen van kant. Volgens de actuele statistieken worden er per thuiswedstrijd van Würzburg gemiddeld 3,75 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,38 voor de gastheer en 2,38 voor de uitspelende poeg. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij ontmoetingen op het thuisveld 2:3, 1:1 en 2:4.

Huidige statistieken van Braunschweig

De laatste duel heeft Braunschweig met 3:1 van Aue verloren. Van de 7 uit gespeelde ontmoetingen won het team er 0. Dit komt overeen met een percentage van 0%. In de afgelopen 6 maanden won de bezoekende 11 spelers 3 keer. 3 keer was er een gelijk spel, 8 werd er niet gewonnen. Braunschweig kon daarbij 0 uitzeges boeken. Het team verloor 5 duels in een ander stadion en 2 ontmoetingen eindigden in een gelijkspel. Tot nu toe speelde Braunschweig uit 6 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 0 keer en verloor 4 keer. Bij 2 matchen werden de punten gedeeld.

In het huidige seizoen scoort het team van coach Daniel Meyer gemiddeld 0,86 doelpunten per uitwedstrijd, met name na de rust. Bij wedstrijden voor fans van de tegenstander van Braunschweig krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,71 doelpunten te zien. In het voorgaande seizoen maakte Braunschweig bij ontmoetingen in een ander stadion gemiddeld 0 doelpunten en incasseerde 0 tegendoelpunten. De uitslag van wedstrijden voor fans van de tegenstander van Braunschweig in dit seizoen was het vaakst 2:2, 1:3 of 0:4.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide teams ter hoogte van 3,0 lijkt het overwegen van een Under 3.5-tip logisch. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.