De partij Esbjerg tegen Skive wordt in de 1. division Denemarken op 22.11.2020 om 15:00 gespeeld. De nummer 4 in de stand speelt tegen de nummer 12. Momenteel neigen de bookies naar een thuiszege van Esbjerg fB.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Esbjerg wint 67%, dat Skive wint 18%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 25%. Bij de laatste matchen van de beide tegenstanders eindigden 4 wedstrijden in een zege van Esbjerg, 0 ontmoetingen eindigde in gelijkspel en bij nul ontmoetingen stapte Skive winnen.

Huidige statistieken van Esbjerg

Onlangs behaalde Esbjerg fB een 3:1 overwinning op Fredericia. 6 zeges in 10 matchen in de afgelopen zes maanden: dat is het saldo van van de gastheer. Voor eigen publiek won Esbjerg fB 3 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 1 keer. Esbjerg heeft in het lopende seizoen 20/21 tot nu toe 3 van de 5 wedstrijden voor de eigen fans gewonnen (60%). 1 match eindigden in een remise, 1 duel weren thuis verlopren. In 10 duels in dit seizoen heeft Esbjerg 6 zeges behaald. 2 keer werden de punten gedeeld, terwijl 2 matchen werden verloren.

Het team van trainer Olafur Helgi Kristjansson maakt daarbij vaak voordat er van kant wordt gewisseld. Per thuiswedstrijd maakt Esbjerg volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,60 doelpunten en incasseert 1,20 doelpunten. Dat zijn opgeteld 2,80 doelpunten per match. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden voor eigen publiek 3:1, 0:2 en 2:2.

Huidige statistieken van Skive

De laatste duel heeft Skive met 2:3 van Hvidovre verloren. In het huidige seizoen heeft het team tot nu toe 0 van de 6 uit gespeelde matchen gewonnen 0%. In de afgelopen 6 maanden won Skive 7 keer, speelde 6 keer gelijk en stapte 11 ontmoetingen als verliezer van het veld. In een ander stadion verloor Skive 6 keer en won 3 keer. Tot nu toe speelde Skive uit 6 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 0 keer en verloor 5 keer. Bij 1 match werd de punten gedeeld. In het vorige seizoen werden er van de 6 uitmatchen tegen ploegen die boven Skive in de stand stonden 3 gewonnen (50%). 2 duels werden verloren (33%), 1 wedstrijd eindigde in gelijkspel (17%).

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Anders Gerber gemiddeld 0,67 doelpunten, hoofdzakelijk ina de rust. Bij wedstrijden in een ander stadion van Skive krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,50 goals te zien. De meegereisde fans van Skive konden in het voorgaande seizoen in uitontmoetingen juichen bij gemiddeld 1,29 doelpunten. Per wedstrijd kregen ze 1,29 keer een tegengoal verwerken. In het vorige seizoen eindigden uitwedstrijden het meest in 2:0, 2:4 en 1:0. In het huidige seizoen was de uitslag van matchen in het stadion van de tegenstander van Skive meestal 1:2, 0:0 of 1:3.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,5. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 3.5. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.