In de Ligue 2 Frankrijk spelen Amiens SC en Le Havre op 16.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. De nummer 12 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 9 in de stand. In de afgelopen matchen kwam Amiens SC 1 keer als winnaar van het veld, 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel en Le Havre kwam 1 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Amiens SC

De laatste wedstrijd heeft Amiens Sporting Club met 0:2 van Chamois Niort gewonnen. De ontvangende ploeg heeft 7 van de 19 duels in de laatste zes maanden gewonnen. Voor eigen publiek won Amiens Sporting Club 3 keer en speelde 4 keer gelijk de gastheer stapte 2 keer als verliezer van het veld. In het lopende seizoen won Amiens SC slechts 33,33% (3 van 9) van de wedstrijden in eigen stadion. 4 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 2 keer met drie punten naar huis gingen. Na 19 wedstrijden in het lopende seizoen heeft Amiens SC 7 keer gewonnen en 6 keer gelijk gespeeld. 6 duels werden verloren.

Het team van trainer Oswald Tanchot scoort de goals bij voorkeur na de rust. Volgens de actuele statistieken worden er per thuiswedstrijd van Amiens SC gemiddeld 1,22 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 0,67 voor de gastheer en 0,56 voor de uitspelende poeg. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij matchen voor eigen publiek 1:0, 0:0 en 1:1.

Huidige statistieken van Le Havre

De laatste ontmoeting heeft Le Havre met 0:2 van Valenciennes verloren. In het lopende seizoen won het team tot nu toe 4 van de 10 uitwedstrijden (40%). In de afgelopen 6 maanden won Le Havre 6 keer, speelde 5 keer gelijk en stapte 8 ontmoetingen als verliezer van het veld. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Le Havre 4 keer. De gasten verloren 5 keer en speelden tot nu toe 1 keer gelijk. Van uitmatchen tegen clubs die boven Le Havre in de stand stonden werden er dit seizoen 1 gewonnen. In het laatste seizoen werden er van de 3 uitmatchen tegen ploegen die boven Le Havre in de stand stonden 2 gewonnen (67%). 1 match werd verloren (33%), 0 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (0%).

De ploeg van Paul Le Guen scoorde het huidige seizoen gemiddeld 1,10 uitdoelpunten per wedstrijd en was voornamelijk in de eerste 45 minuten van de wedstrijd. In totaal worden er gemiddeld 2,80 doelpunten per wedstrijden op het veld van de tegenstander Le Havre gemaakt. De statistieken laten bij matchen in een ander stadion Le Havre 1,43 doelpunten voor en 1,07 goals tegen zien. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het laatste seizoen het vaakst 3:0, 2:1 of 0:2. In het lopende seizoen was de uitslag van uitwedstrijden van Le Havre meestal 1:0, 3:4 of 1:1.

Wedtips