In de Championship Engeland spelen Barnsley en Swansea op 16.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. Daardoor ontmoeten de huidige nummer 9 en de nummer 2 in de stand elkaar. Momenteel is Barnsley Football Club favoriet bij de wedkantoren.

Huidige statistieken van Barnsley

Barnsley Football Club heeft de laatste wedstrijd tegen Norwich met 1:0 verloren. 12 zeges in 26 ontmoetingen in de voorgaande zes maanden: dat is het saldo van van de thuisspelende ploeg. De balans voor eigen publiek van de afgelopen zes maanden is zeven zeges, 2 gelijke spelen en drie nederlagen. In het huidige seizoen won Barnsley 54,55% (6 van 11) van de wedstrijden in eigen stadion. 2 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 3 keer met drie punten naar huis gingen. Van de 23 duels in dit seizoen heeft Barnsley er 10 gewonnen. 4 matchen werden gelijk gespeeld, 9 ontmoetingen werden verloren.

Het team van trainer Valerien Ismael maakt daarbij vaak in het eerste deel. Volgens de statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Barnsley gemiddeld 1,27 doelpunten voor en.1,00 tegendoelpunten het team, dus 2,27 doelpunten al met al per ontmoeting. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Barnsley thuis gemiddeld 1,26 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten op eigen veld is 1,43. De meest veelvoorkomende resultaten in het voorgaande seizoen thuis waren 1:1, 1:0 en 2:2. In het lopende seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden op het thuisveld 2:1, 0:1 en 0:4.

Huidige statistieken van Swansea

De laatste ontmoeting heeft Swansea met 2:1 van Watford gewonnen. In dit seizoen won het team 5 van 11 uitmatchen (45,45%). De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 14 zeges, 8 gelijke spelen en 5 nederlagen zien. Uit werden er 6 wedstrijden gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Swansea 3 keer verloren en 4 duels eindigden in gelijkspel. In het voorgaande seizoen speelde Swansea 7 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 1 van deze duel werd gewonnen, 3 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 3 wedstrijden keerde het team met lege handen terug.

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Steve Cooper gemiddeld 1,09 doelpunten, vooral iin de 2e helft. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij uit gespeelde wedstrijden van Swansea gemiddeld 1,82 goals per match gemaakt. De statistieken laten bij ontmoetingen voor fans van de tegenstander Swansea 1,52 goals voor en 1,30 goals tegen zien. 3 uitslagen kwamen bij matchen in een ander stadion van Swansea in het afgelopen seizoen het vaakst voor: 1:1, 2:2 en 0:0. De uitslag van uitwedstrijden van Swansea in het lopende seizoen was het vaakst 2:0, 1:1 of 1:0.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 1,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. Door het slechte doelsaldo van beide teams is een weddenschap tegen Beide teams scoren logisch.