Op 16.01.2021 spelen Barrow en Scunthorpe in de EFL League Two tegen elkaar. De aftrap is om 16:00 uur. Daardoor speelt de actuele nummer 21 in de stand tegen de nummer 20. De wedkantoren voorspellen een thuiszege van Barrow AFC.

Huidige statistieken van Barrow

In het laatste duel verloor Barrow AFC 1:0 tegen Southend. In de voorgaande 6 maanden heeft de thuisclub 4 van de 22 matchen gewonnen. De balans in het eigen stadion is twee zeges, 7 gelijke spelen en twee nederlagen. 2 van de 11 wedstrijden voor de eigen fans werden dit seizoen door Barrow gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 18,18% vastgesteld kan worden. Terwijl er 7 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 2 keer een nederlaag incasseren. Na alle 22 wedstrijden in het huidige seizoen heeft Barrow 4 zeges, 8 gelijke spellen en 10 nederlagen genoteerd.

Het team van trainer Michael Jolley scoort daarbij vaak na de rust. Per thuiswedstrijd maakt Barrow volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,64 doelpunten en incasseert 1,45 doelpunten. Dat zijn opgeteld 3,09 doelpunten per match. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij duels voor de eigen fans 1:1, 2:2 en 3:0.

Huidige statistieken van Scunthorpe

Scunthorpe heeft de laatste wedstrijd met 3:1 van Stevenage verloren. In dit seizoen won het team 4 van 11 ontmoetingen in het stadion van de tegenstander (36,36%). In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 7 keer en speelden 2 keer gelijk. 12 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Scunthorpe 4 keer. De gasten verloren 7 keer en speelden tot nu toe 0 keer gelijk. In het huidige seizoen werden er tot nu toe van de 6 uitontmoetingen tegen ploegen die boven Scunthorpe in de stand stonden 4 gewonnen (67%). 2 matchen werden verloren (33%), 0 wedstrijden eindigden in gelijkspel (0%). In het vorige seizoen speelde Scunthorpe 16 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze duels werden gewonnen, 10 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 4 ontmoetingen keerde het team met lege handen terug.

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Neil Cox gemiddeld 1,09 doelpunten, vooral iin de 2e helft. Bij ontmoetingen in een ander stadion van Scunthorpe krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,45 doelpunten te zien. In het afgelopen seizoen maakte Scunthorpe bij uitontmoetingen gemiddeld 1,11 goals en incasseerde 1,72 tegendoelpunten. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het vorige seizoen het vaakst 2:2, 2:0 of 0:2. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de uit gespeelde duels van Scunthorpe 0:1, 1:3 of 2:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. Wij adviseren daarom een tip op Under 2.5. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.