In de EFL League Two spelen Bolton en Cheltenham op 16.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. De nummer 5 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 17 in de stand. Momenteel is Cheltenham Town Football Club favoriet bij de wedkantoren.

Bolton won 1 van de voorgaande 1 duels. De tegenstanders speelden 0 keer gelijk en Cheltenham stapte 0 keer drie punten pakken.

Huidige statistieken van Bolton

In het laatste duel verloor Bolton Wanderers FC 0:1 tegen Crawley Town. 7 zeges in 21 ontmoetingen in de laatste zes maanden: dat is het saldo van van de gastheer. De balans op het thuisveld van de afgelopen zes maanden is drie zeges, 2 gelijke spelen en zes nederlagen. In het huidige seizoen 20/21 heeft Bolton tot nu toe 3 van de 11 wedstrijden voor de eigen fans gewonnen (27,27%). 2 ontmoetingen eindigden in gelijkspel, 6 werden thuis verloren. Na alle 21 duels in het lopende seizoen heeft Bolton 7 zeges, 5 gelijke spellen en 9 nederlagen genoteerd.

De elf spelers van trainer Ian Evatt scoort de doelpunten bij voorkeur in het tweede deel. Bolton maakt gemiddeld 1,00 doelpunten per match, terwijl hun keeper gemiddeld 1,45 keer per partij de bal uit het net moet vissen. In dit seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden op eigen veld 0:1, 0:3 en 3:6.

Huidige statistieken van Cheltenham

De uitslag van de laatste match van Cheltenham was 0:0 tegen FC Colchester. In dit seizoen heeft het team tot nu toe 5 van de 10 ontmoetingen voor fans van de tegenstander een zege kunnen noteren 50%. In de afgelopen 6 maanden won de bezoekende club 10 keer. 5 keer was er een gelijk spel, 6 werd er verloren. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Cheltenham 5 keer. De gasten verloren 3 keer en speelden tot nu toe 2 keer gelijk. In het huidige seizoen werden er tot nu toe van de 3 uitontmoetingen tegen ploegen die boven Cheltenham in de stand stonden 3 gewonnen (100%). 0 wedstrijden werden verloren (0%), 0 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (0%). In het voorgaande seizoen werden er van de 2 uitmatchen tegen ploegen die boven Cheltenham in de stand stonden 0 gewonnen (0%). 0 matchen werden verloren (0%), 2 duels eindigden in gelijkspel (100%).

De ploeg van Michael Duff scoorde dit seizoen gemiddeld 1,30 uitdoelpunten per wedstrijd en was met name voor de thee. Bij matchen in een ander stadion van Cheltenham worden opgeteld gemiddeld 2,20 doelpunten gemaakt. De meegereisde fans van Cheltenham konden in het voorgaande seizoen in matchen in het stadion van de tegenstander juichen bij gemiddeld 0,94 goals. Per wedstrijd kregen ze 0,56 keer een tegengoal verwerken. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het voorgaande seizoen het vaakst 1:1, 0:1 of 2:0. In dit seizoen was de uitslag van het merendeel van de matchen voor fans van de tegenstander van Cheltenham 0:0, 2:1 of 1:2.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,0 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide clubs trefzeker zijn.