De partij tussen Bristol City en Watford in de Championship Engeland wordt op 25.11.2020 gespeeld. De aftrap is om 20:45 uur. Derhalve ontmoeten de tegenwoordige nummer 3 en de nummer 5 in de stand elkaar. Momenteel is Watford FC favoriet bij de bookmakers.

De daarmee verbonden voorspellingen zijn winst Bristol City 27%, gelijkspel 30% en winst Watford 50%. Beide clubs spelen voor het eerst sinds vijf jaar weer tegen elkaar.

Huidige statistieken van Bristol City

Bristol City Football Club heeft de laatste wedstrijd tegen Derby met 1:0 gewonnen. In de laatste 6 maanden heeft de ontvangende ploeg 9 van de 21 duels gewonnen. Voor eigen publiek won Bristol City Football Club 4 keer, speelde 3 keer gelijk en verloor 4 keer. 3 van de 6 thuisduels werden dit seizoen door Bristol City gewonnen, zodat hier een winquotering van 50% vastgesteld kan worden. Terwijl er 1 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 2 keer een nederlaag incasseren. Na alle 12 duels in het lopende seizoen heeft Bristol City 7 zeges, 2 gelijke spellen en 3 nederlagen genoteerd.

De ploeg van trainer Dean Holden maakt de goals bij voorkeur na de rust. Bristol City maakt gemiddeld 1,17 doelpunten elke match, terwijl hun doelman gemiddeld 1,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. In het voorgaande seizoen maakte Bristol City in het eigen stadion gemiddeld 1,30 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,43 doelpunten per thuiswedstrijd. Het meest veelvoorkomende resultaat in het eigen stadion was in het voorgaande seizoen 1:1, 2:1 en 1:2. Het lopende seizoen speelde het team thuis het vaakst 1:0, 1:3 en 1:1.

Huidige statistieken van Watford

De uitslag van de laatste duel van Watford was 1:1 tegen Queens Park. 16,67% van de uitduels heeft het team gewonnen. In de afgelopen 6 maanden won Watford 6 keer, speelde 4 keer gelijk en stapte 2 wedstrijden zonder punten van het veld. In een ander stadion verloor Watford 2 keer en won 1 keer.

In dit seizoen scoort het team van trainer Vladan Ivic gemiddeld 0,50 doelpunten per uitwedstrijd, vooral in het eerste deel. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij matchen in het stadion van de tegenstander van Watford gemiddeld 1,17 doelpunten per ontmoeting gescoort. In het laatste seizoen maakte Watford uit gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals. In dit seizoen was de uitslag van uit gespeelde ontmoetingen van Watford meestal 1:1, 0:1 of 1:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,0. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 2.5. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.