De Championship Engeland-ontmoeting tussen Cardiff City en Norwich wordt op 16.01.2021 om 16:00 uur gespeeld. De nummer 15 in de stand speelt tegen de koploper. De wedkantoren tippen een uitzege van Norwich City Football Club.

Bij de vroegere wedstrijden van de beide tegenstanders eindigden 2 wedstrijden in een zege van Cardiff City, 0 wedstrijden eindigde in gelijkspel en bij drie wedstrijden stapte Norwich winnen.

Huidige statistieken van Cardiff City

In de laatste wedstrijd werd Cardiff City FC verslagen door FC Wycombe 2:1. De thuisclub heeft 11 van de 25 duels in de voorgaande zes maanden gewonnen. De balans voor de eigen fans van de afgelopen zes maanden is zes zeges, 2 gelijke spelen en vijf nederlagen. In het huidige seizoen won Cardiff City 36,36% (4 van 11) van de wedstrijden voor de eigen fans. 2 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 5 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Cardiff City na 22 ontmoetingen in het huidige seizoen 8 keer gewonnen, 5 keer gelijk gespeeld en 9 keer verloren.

Het team van trainer Neil Harris scoort de meeste de goals in de 2e speelhelft. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Cardiff City is gemiddeld 2,91 doelpunten per wedstrijd, waarvan 1,64 doelpunten voor en 1,27 doelpunten tegen zijn. Het saldo van het afgelopen seizoen is dat Cardiff City per wedstrijd op eigen veld gemiddeld 1,52 keer scoort en 0,91 doelpunten incasseert. Thuiswedstrijden in het laatste seizoen eindigden het vaakst in 2:1, 1:1 en 0:0. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het lopende seizoen zijn 0:2, 3:0 en 1:1.

Huidige statistieken van Norwich

De laatste wedstrijd heeft Norwich met 1:0 van Barnsley] gewonnen. In dit seizoen heeft het team tot nu toe 7 van de 11 duels voor fans van de tegenstander een zege kunnen noteren 63,64%. In de ontmoeting die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 14 keer en speelden 5 keer gelijk. 4 keer werd de wedstrijd verloren. Norwich kon daarbij 7 uitzeges boeken. Het team verloor 3 ontmoetingen in een ander stadion en 1 match eindigde in een gelijkspel. Van 3 uitontmoetingen tegen clubs die boven Norwich in de stand stonden werden er het huidige seizoen 2 gewonnen (67%). 1 match werd verloren (33%), 0 wedstrijden eindigden in gelijkspel (0%).

Het team van coach Daniel Farke maakte het huidige seizoen 1,45 uitgoals per wedstrijd, met name na de rust. Opgeteld worden er gemiddeld 2,55 goals per matchen in een ander stadion Norwich gescoort. De meegereisde fans van Norwich konden in het afgelopen seizoen in uit gespeelde wedstrijden juichen bij gemiddeld 0 goals. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegengoal verwerken. De matchen in een ander stadion van Norwich in dit seizoen eindigden voornamelijk in 2:1, 0:1 of 1:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 2.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide teams trefzeker zijn.