De League One Engeland-match tussen Charlton en Rochdale wordt op 12.01.2021 om 20:00 uur gespeeld. De nummer 6 in de stand speelt tegen de nummer 21. Op dit moment tippen de bookmakers een thuiszege van Charlton Athletic Football Club.

Bij de eerdere wedstrijden van de beide tegenstanders eindigden 2 wedstrijden in een zege van Charlton, 1 duel eindigde in gelijkspel en bij drie wedstrijden stapte Rochdale winnen.

Huidige statistieken van Charlton

In de laatste wedstrijd werd Charlton Athletic Football Club verslagen door Hull City 2:0. 9 zeges in 19 duels in de voorgaande zes maanden: dat is het saldo van van de gastheer. De balans in het eigen stadion van de afgelopen zes maanden is vier zeges, 2 gelijke spelen en twee nederlagen. 4 van de 8 wedstrijden thuis werden dit seizoen door Charlton gewonnen, zodat hier een winquotering van 50% vastgesteld kan worden. Terwijl er 2 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 2 keer een nederlaag incasseren. In totaal heeft Charlton na 19 ontmoetingen in het lopende seizoen 9 keer gewonnen, 5 keer gelijk gespeeld en 5 keer verloren.

De elf spelers van trainer Lee Bowyer scoort daarbij voornamelijk in de 2e helft. Volgens de actuele statistieken worden er per thuiswedstrijd van Charlton gemiddeld 3,00 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,75 voor de gastheer en 1,25 voor de uitspelende poeg. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het huidige seizoen zijn 2:2, 5:2 en 0:1.

Huidige statistieken van Rochdale

Rochdale heeft de laatste ontmoeting met 1:4 van Gillingham verloren. In het huidige seizoen heeft het team tot nu toe 4 van de 9 uitwedstrijden een zege kunnen noteren 44,44%. In de ontmoeting die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 5 keer en speelden 4 keer gelijk. 9 keer werd de wedstrijd verloren. In een ander stadion verloor Rochdale 5 keer en won 4 keer. Van uitmatchen tegen clubs die boven Rochdale in de stand stonden werden er het huidige seizoen 1 gewonnen. In het voorgaande seizoen werden er van de 12 uitontmoetingen tegen ploegen die boven Rochdale in de stand stonden 2 gewonnen (17%). 9 matchen werden verloren (75%), 1 duel eindigde in gelijkspel (8%).

In het huidige seizoen scoort het team van coach Brian Barry-Murphy gemiddeld 1,78 doelpunten per uitwedstrijd, vooral in de tweede helft van de wedstrijd. Bij matchen voor fans van de tegenstander van Rochdale krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,44 doelpunten te zien. In het afgelopen seizoen maakte Rochdale uit gemiddeld 1,11 doelpunten en incasseerde 1,94 tegendoelpunten. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het afgelopen seizoen het vaakst 1:2, 0:3 of 1:1. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de matchen in een ander stadion van Rochdale 1:3, 5:0 of 1:4.

Wedtips