De partij Coventry tegen Cardiff City wordt in de Championship Engeland op 25.11.2020 om 20:45 gespeeld. De nummer 15 in de stand gaat op bezoek bij de nummer 21 in de stand. Momenteel neigen de bookies naar een uitzege van Cardiff City FC.

Uit de prognoses van de wedkantoren kunnen de volgende kansen worden afgeleid: Winst Coventry 31%, winst Cardiff City 44%, gelijkspel 30%. In de laatste vijf jaar hebben de beide tegenstanders niet tegen elkaar gespeeld.

Huidige statistieken van Coventry

De laatste wedstrijd heeft Coventry City Football Club met 0:0 gelijkgespeeld tegen Birmingham. De thuisclub heeft in de laatste zes maanden 2 van de 12 wedstrijden gewonnen. In eigen stadion won Coventry City Football Club 2 keer en speelde 2 keer gelijk de thuisclub stapte 2 keer als verliezer van het veld. In het lopende seizoen won Coventry slechts 33,33% (2 van 6) van de wedstrijden in eigen stadion. 2 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 2 keer met drie punten naar huis gingen. Na alle 12 matchen in het huidige seizoen heeft Coventry 2 zeges, 3 gelijke spellen en 7 nederlagen genoteerd.

De ploeg van trainer Mark Robins scoort de meeste de doelpunten in de 2e speelhelft. Coventry maakt gemiddeld 1,33 doelpunten per duel, terwijl hun keeper gemiddeld 2,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Bij thuiswedstrijden in dit seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 3:2, 0:0 en 0:4.

Huidige statistieken van Cardiff City

In de laatste duel deelde Cardiff City de punten met Millwall met een eindscore van 1:1. 33,33% van de uitwedstrijden heeft het team een zege kunnen noteren. De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 9 zeges, 6 gelijke spelen en 6 nederlagen zien. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Cardiff City 5 keer. De gasten verloren 2 keer en speelden tot nu toe 3 keer gelijk. Van uitwedstrijden tegen clubs die boven Cardiff City in de stand stonden werden er het huidige seizoen 1 gewonnen. In het laatste seizoen speelde Cardiff City 9 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze duels werden gewonnen, 3 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 3 duels keerde het team met lege handen terug.

In het huidige seizoen scoort het team van trainer Neil Harris gemiddeld 1,17 doelpunten per uitwedstrijd, met name na de rust. Bij uit gespeelde duels van Cardiff City krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,00 doelpunten te zien. De statistieken laten bij uit gespeelde ontmoetingen Cardiff City 1,43 goals voor en 1,61 goals tegen zien. 3 uitslagen kwamen bij duels op het veld van de tegenstander van Cardiff City in het voorgaande seizoen het vaakst voor: 2:2, 1:0 en 3:1. De uitslag van uitwedstrijden van Cardiff City in het lopende seizoen was het vaakst 1:1, 2:3 of 1:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,0. De daarbij passende weddenschap zou een Under 2.5 zijn. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide teams trefzeker zijn.