In de EFL League Two spelen Exeter en Bolton op 12.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. Daardoor speelt de club op de 10e plek tegen de club op de 16e plek. Beide clubs hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van Exeter

In de laatste wedstrijd van Exeter City Football Club was er een 1:1 gelijkspel tegen Forest Green. De gastheer heeft in de afgelopen zes maanden 8 van de 19 matchen gewonnen. Voor de eigen fans won Exeter City Football Club 6 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 3 keer. Exeter heeft in het lopende seizoen 20/21 tot nu toe 6 van de 10 duels voor thuispubliek gewonnen (60%). 1 duel eindigden in gelijkspel, 3 duels weren thuis verlopren. In totaal heeft Exeter na 19 matchen in dit seizoen 8 keer gewonnen, 7 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren.

De ploeg van trainer Matt Taylor maakt de meeste de goals voor de rust. Exeter maakt gemiddeld 2,20 doelpunten per duel, terwijl hun keeper gemiddeld 1,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Exeter thuis gemiddeld 1,72 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten op eigen veld is 0,83. Het meest veelvoorkomende resultaat in het eigen stadion was in het vorige seizoen 1:0, 1:1 en 0:0. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens dit seizoen zijn 1:2, 1:1 en 5:0.

Huidige statistieken van Bolton

De laatste ontmoeting heeft Bolton met 0:1 van Crawley Town verloren. 40% van de wedstrijden in een ander stadion heeft het team een zege kunnen noteren. De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 7 zeges, 5 gelijke spelen en 9 nederlagen zien. Bolton kon daarbij 4 uitzeges boeken. Het team verloor 3 duels in een ander stadion en 3 duels eindigden in een gelijkspel. Van uitontmoetingen tegen clubs die boven Bolton in de stand stonden werden er het huidige seizoen 2 gewonnen.

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Ian Evatt gemiddeld 1,40 doelpunten, voornamelijk ina wisselen van kant. Bij uit gespeelde ontmoetingen van Bolton krijgen de toeschouwers gemiddeld 3,10 doelpunten te zien. In het vorige seizoen maakte Bolton uit gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de ontmoetingen in het stadion van de tegenstander van Bolton 3:3, 1:0 of 2:1.

Wedtips