De partij Hamilton tegen Aberdeen wordt in de Premiership Schotland op 25.11.2020 om 20:00 gespeeld. Daarom speelt de actuele nummer 12 in de stand tegen de nummer 3. Uit de prognoses van de wedkantoren kunnen de volgende kansen worden afgeleid: Winst Hamilton 17%, winst Aberdeen 67%, gelijkspel 24%. Bij de voorgaande ontmoetingen van de beide tegenstanders eindigden 3 wedstrijden in een zege van Hamilton, 1 match eindigde in gelijkspel en bij negen duels stapte Aberdeen de winst pakken.

Huidige statistieken van Hamilton

In de laatste wedstrijd werd Hamilton Academical FC verslagen door Dundee 2:1. De thuisclub heeft 2 van de 13 matchen in de laatste zes maanden gewonnen. De balans voor eigen publiek van de afgelopen zes maanden is nul zeges, 1 gelijke spelen en vier nederlagen. Hamilton heeft in dit seizoen 20/21 tot nu toe 0 van de 5 thuisduels gewonnen (0%). 1 match eindigden in gelijkspel, 4 ontmoetingen weren thuis verlopren. In totaal heeft Hamilton na 13 wedstrijden in het huidige seizoen 2 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en 10 keer verloren.

De elf spelers van trainer Brian Rice scoort de meeste de goals in het tweede deel. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Hamilton is gemiddeld 2,80 doelpunten per ontmoeting, waarvan 0,80 doelpunten voor en 2,00 doelpunten tegen zijn. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Hamilton thuis gemiddeld 1,00 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten op het thuisveld is 1,63. Thuiswedstrijden in het afgelopen seizoen eindigden het vaakst in 0:1, 1:3 en 2:1. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij duels op het thuisveld 0:1, 3:5 en 1:1.

Huidige statistieken van Aberdeen

In de laatste Premiership Schotland-ontmoeting won Aberdeen met 2:0 van Hibernian. In het lopende seizoen won het team tot nu toe 3 van de 4 wedstrijden in het stadion van de tegenstander (75%). In de afgelopen 6 maanden won Aberdeen 8 keer, speelde 2 keer gelijk en stapte 2 matchen zonder punten van het veld. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Aberdeen 3 keer. De gasten verloren 0 keer en speelden tot nu toe 1 keer gelijk. Tot nu toe speelde Aberdeen uit 2 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 2 keer en verloor 0 keer. Bij 0 wedstrijden werden de punten gedeeld. In het laatste seizoen werden er van de 4 uitmatchen tegen ploegen die boven Aberdeen in de stand stonden 1 gewonnen (25%). 2 ontmoetingen werden verloren (50%), 1 duel eindigde in gelijkspel (25%).

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van coach Derek McInnes gemiddeld 1,25 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden in het tweede deel gescoord. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij matchen in een ander stadion van Aberdeen gemiddeld 1,25 goals per duel gescoort. In het vorige seizoen maakte Aberdeen uit gemiddeld 1,13 doelpunten en incasseerde 1,13 tegendoelpunten. In het vorige seizoen was de uitslag bij wedstrijden op het veld van de tegenstander van Aberdeen het vaakst 0:0, 3:1 of 1:1. In dit seizoen was de uitslag van ontmoetingen voor fans van de tegenstander van Aberdeen meestal 1:0, 0:0 of 3:0.

Wedtips