De EFL League Two-ontmoeting tussen Harrogate en Exeter wordt op 16.01.2021 om 16:00 uur gespeeld. De nummer 18 in de stand speelt tegen de nummer 10. Op dit moment is Exeter City Football Club favoriet bij de online wedkantoren.

Bij de laatste matchen van de beide tegenstanders eindigden 1 wedstrijden in een zege van Harrogate, 0 matchen eindigde in gelijkspel en bij nul ontmoetingen stapte Exeter winnen.

Huidige statistieken van Harrogate

In het laatste duel verloor Harrogate Town 2:1 tegen Cambridge United. Van 21 ontmoetingen in de afgelopen zes maanden won de thuisclub 7 keer. De balans voor de eigen fans van de afgelopen zes maanden is een zege, 3 gelijke spelen en vijf nederlagen. 1 van de 9 thuiswedstrijden werden dit seizoen door Harrogate gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 11,11% vastgesteld kan worden. Terwijl er 3 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 5 keer een nederlaag incasseren. Na 21 wedstrijden in het huidige seizoen heeft Harrogate 7 keer gewonnen en 4 keer gelijk gespeeld. 10 matchen werden verloren.

De elf spelers van trainer Simon Weaver maakt daarbij vaak in helft een. Het actuele saldo bij thuiswedstrijden van Harrogate is gemiddeld 2,22 doelpunten per match, waarvan 0,78 doelpunten voor en 1,44 doelpunten tegen zijn. Het huidige seizoen speelde het team thuis het vaakst 0:1, 2:5 en 1:1.

Huidige statistieken van Exeter

In de laatste match deelde Exeter de punten met Forest Green met een eindscore van 1:1. In het huidige seizoen heeft het team tot nu toe 2 van de 9 duels voor fans van de tegenstander gewonnen 22,22%. In de ontmoeting die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 8 keer en speelden 7 keer gelijk. 4 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Exeter 2 keer. De gasten verloren 1 keer en speelden tot nu toe 6 keer gelijk. In het lopende seizoen werden er tot nu toe van de 3 uitduels tegen ploegen die boven Exeter in de stand stonden 1 gewonnen (33%). 1 wedstrijd werd verloren (33%), 1 ontmoeting eindigde in gelijkspel (33%).

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Matt Taylor gemiddeld 2,00 doelpunten, hoofdzakelijk iin de eerste helft van de wedstrijd. Bij duels in een ander stadion van Exeter worden in totaal gemiddeld 3,78 goals gescoort. In het voorgaande seizoen maakte Exeter bij uit gespeelde matchen gemiddeld 1,16 doelpunten en incasseerde 1,47 tegendoelpunten. In het afgelopen seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 1:0, 1:3 of 0:2. In dit seizoen was de uitslag van duels in een ander stadion van Exeter meestal 2:2, 3:5 of 4:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,5. De daarbij passende tip zou een Under 3.5 zijn. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.