De ontmoeting Middlesbrough tegen Derby County wordt in de Championship Engeland op 25.11.2020 om 20:00 gespeeld. Daardoor ontvangt de tegenwoordige nummer 8 de nummer 24 in de stand. De bookmakers tippen een thuiszege van Middlesbrough FC.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Middlesbrough wint 53%, dat Derby County wint 23%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 31%. In de vroegere wedstrijden kwam Middlesbrough 1 keer als winnaar van het veld, 3 duels eindigde in een gelijkspel en Derby County kwam 2 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Middlesbrough

In de laatste wedstrijd werd Middlesbrough FC verslagen door Norwich 0:1. Van 21 wedstrijden in de voorgaande zes maanden won de ontvangende ploeg 8 keer. Voor eigen publiek won Middlesbrough FC 3 keer en speelde 2 keer gelijk de thuisclub stapte 5 keer als verliezer van het veld. 3 van de 6 duels in eigen stadion werden dit seizoen door Middlesbrough gewonnen, zodat hier een winquotering van 50% vastgesteld kan worden. Terwijl er 2 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 1 keer een nederlaag incasseren. Van de 12 matchen in het huidige seizoen heeft Middlesbrough er 4 gewonnen. 6 duels werden gelijk gespeeld, 2 matchen werden verloren.

In de 2e speelhelft heeft de ploeg van trainer Neil Warnock het vizier op scherp staan. Volgens de statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Middlesbrough gemiddeld 1,00 doelpunten voor en.0,50 tegendoelpunten het team, derhalve 1,50 doelpunten in totaal per ontmoeting. In het vorige seizoen maakte Middlesbrough op het thuisveld gemiddeld 0,87 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,26 tegendoelpunten per thuiswedstrijd. In het voorgaande seizoen eindigden thuiswedstrijden Middlesbrough het vaakst in de volgende drie uitslagen: 0:1, 1:0 en 1:1. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het huidige seizoen zijn 0:1, 1:0 en 2:0.

Huidige statistieken van Derby County

In de laatste Championship Engeland-duel verloor Derby County met 1:0 van Bristol City. In het lopende seizoen heeft het team tot nu toe 1 van de 6 uitwedstrijden een zege kunnen noteren 16,67%. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien het uitspelende team 5 keer heeft gewonnen, 4 keer gelijk heeft gespeeld en 12 keer heeft verloren. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Derby County 4 keer. De gasten verloren 5 keer en speelden tot nu toe 2 keer gelijk. In dit seizoen werden er tot nu toe van de 6 uitwedstrijden tegen ploegen die boven Derby County in de stand stonden 1 gewonnen (17%). 3 ontmoetingen werden verloren (50%), 2 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (33%). In het vorige seizoen speelde Derby County 12 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze duels werden gewonnen, 7 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 2 ontmoetingen keerde het team met lege handen terug.

De ploeg van Phillip Cocu scoorde het lopende seizoen gemiddeld 0,67 uitdoelpunten per wedstrijd en was hoofdzakelijk in de 1e helft. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van Derby County gemiddeld 1,67 goals per ontmoeting gescoort. In het voorgaande seizoen maakte Derby County bij duels voor fans van de tegenstander gemiddeld 1,26 doelpunten en incasseerde 1,87 tegengoals. In het laatste seizoen was de uitslag bij matchen voor fans van de tegenstander van Derby County het vaakst 0:3, 2:2 of 3:1. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de duels voor fans van de tegenstander van Derby County 0:1, 1:1 of 1:0.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 1,0. Wij adviseren daarom een tip op Under 1.5. De wedkantoren gaan in hun prognoses er eerder vanuit, dat niet beide teams zullen scoren.