De partij Northampton tegen Oxford wordt in de League One Engeland op 16.01.2021 om 16:00 gespeeld. Daarom speelt de momentele nummer 19 in de stand tegen de nummer 12. Momenteel is Oxford United Football Club favoriet bij de bookies.

Bij de afgelopen duels van de beide twee teams eindigden 2 wedstrijden in een zege van Northampton, 2 wedstrijden eindigde in gelijkspel en bij een match stapte Oxford de winst pakken.

Huidige statistieken van Northampton

In de laatste wedstrijd van Northampton Town Football Club was er een 0:0 gelijkspel tegen Sunderland. De thuisspelende ploeg heeft in de laatste zes maanden 6 van de 21 wedstrijden gewonnen. De balans thuis van de afgelopen zes maanden is drie zeges, 3 gelijke spelen en zes nederlagen. In het huidige seizoen 20/21 heeft Northampton tot nu toe 3 van de 12 wedstrijden in eigen stadion gewonnen (25%). 3 matchen eindigden in gelijkspel, 6 werden thuis verloren. In 21 wedstrijden in het lopende seizoen heeft Northampton 6 zeges behaald. 4 keer werden de punten gedeeld, terwijl 11 matchen werden verloren.

In het eerste deel heeft de ploeg van trainer Keith Curle het vizier op scherp staan. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Northampton is gemiddeld 2,08 doelpunten per ontmoeting, waarvan 0,67 doelpunten voor en 1,42 doelpunten tegen zijn. In dit seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 0:2, 0:0 en 3:1.

Huidige statistieken van Oxford

De laatste wedstrijd heeft Oxford met 1:5 van Burton Albion] gewonnen. In het lopende seizoen won het team 4 van 11 duels voor fans van de tegenstander (36,36%). De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 8 zeges, 4 gelijke spelen en 8 nederlagen zien. In een ander stadion verloor Oxford 5 keer en won 4 keer. Tot nu toe speelde Oxford uit 6 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 2 keer en verloor 2 keer. Bij 2 ontmoetingen werden de punten gedeeld. In het voorgaande seizoen speelde Oxford 5 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze wedstrijden werden gewonnen, 3 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 0 matchen keerde het team met lege handen terug.

De ploeg van Karl Robinson scoorde dit seizoen gemiddeld 1,45 uitdoelpunten per wedstrijd en was voornamelijk na de rust. Bij wedstrijden op het veld van de tegenstander van Oxford worden opgeteld gemiddeld 3,00 goals gemaakt. In het vorige seizoen maakte Oxford uit gemiddeld 1,56 goals en incasseerde 1,33 tegendoelpunten. In het voorgaande seizoen eindigden uit gespeelde duels het meest in 1:1, 2:2 en 0:1. In het huidige seizoen was de uitslag van uit gespeelde wedstrijden van Oxford meestal 0:2, 5:1 of 3:2.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,0 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide teams trefzeker zijn.