In de League One Engeland spelen Peterborough en MK Dons op 16.01.2021 om 20.30 uur tegen elkaar. Daardoor speelt de huidige nummer 5 tegen de nummer 16 in de stand. In de voorspelling van de bookies wordt momenteel uitgegaan van een thuiszege van Peterborough United Football Club.

Peterborough won 3 van de eerdere 1 wedstrijden. De tegenstanders speelden 1 keer gelijk en MK Dons stapte 2 keer winnen.

Huidige statistieken van Peterborough

In het laatste duel speelde Peterborough United Football Club 1:1 tegen Lincoln City. De thuisspelende ploeg heeft in de laatste zes maanden 10 van de 19 duels gewonnen. Voor de eigen fans won Peterborough United Football Club 6 keer en speelde 1 keer gelijk de thuisspelende ploeg stapte 1 keer als verliezer van het veld. 6 van de 8 wedstrijden voor de eigen fans werden dit seizoen door Peterborough gewonnen, zodat hier een winquotering van 75% vastgesteld kan worden. Terwijl er 1 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 1 keer een nederlaag incasseren. Van de 19 wedstrijden in dit seizoen heeft Peterborough er 10 gewonnen. 3 matchen werden gelijk gespeeld, 6 wedstrijden werden verloren.

De ploeg van trainer Darren Ferguson scoort de meeste de goals na wisselen van kant. Volgens de actuele statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Peterborough gemiddeld 3,50 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 2,50 voor de gastheer en 1,00 voor de uitspelende poeg. In het afgelopen seizoen maakte Peterborough thuis gemiddeld 2,41 doelpunten en moest 0,76 tegendoelpunten incasseren. In het eigen stadion was de uitslag in het vorige seizoen het vaakst 4:0, 2:0 en 1:0. In het lopende seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij duels in het eigen stadion 4:1, 1:0 en 1:2.

Huidige statistieken van MK Dons

In de laatste League One Engeland-ontmoeting won MK Dons met 1:4 van Swindon. In het lopende seizoen won het team 3 van 11 duels op het veld van de tegenstander (27,27%). De statistieken van de afgelopen 6 maanden laten 6 zeges, 7 gelijke spelen en 8 nederlagen zien. In een ander stadion verloor MK Dons 6 keer en won 3 keer. Van uitmatchen tegen clubs die boven MK Dons in de stand stonden werden er dit seizoen 1 gewonnen. In het afgelopen seizoen werden er van de 14 uitwedstrijden tegen ploegen die boven MK Dons in de stand stonden 1 gewonnen (7%). 8 ontmoetingen werden verloren (57%), 5 ontmoetingen eindigden in gelijkspel (36%).

Het team van trainer Russell Martin maakte dit seizoen 1,09 uitgoals per wedstrijd, met name in de 2e helft. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van MK Dons gemiddeld 2,36 goals per match gemaakt. In het afgelopen seizoen maakte MK Dons uit gemiddeld 0,94 doelpunten en incasseerde 1,53 tegendoelpunten. In het afgelopen seizoen eindigden ontmoetingen op het veld van de tegenstander het meest in 1:1, 0:1 en 1:3. De uitslag van duels in het stadion van de tegenstander van MK Dons in het lopende seizoen was het vaakst 0:1, 1:2 of 4:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. Wij adviseren daarom een tip op Under 2.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide teams trefzeker zijn.