Op 16.01.2021 spelen Shrewsbury en Lincoln in de League One Engeland tegen elkaar. De aftrap is om 16:00 uur. De tegenwoordige nummer 17 in de League One Engeland speelt tegen de koploper. Momenteel is Lincoln City Football Club favoriet bij de online wedkantoren.

In de voorgaande duels kwam Shrewsbury 1 keer winnen, 2 matchen eindigde in een gelijkspel en Lincoln kwam 0 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Shrewsbury

De laatste wedstrijd heeft Shrewsbury Town Football Club met 1:0 van Blackpool gewonnen. De thuisspelende ploeg heeft in de voorgaande zes maanden 5 van de 20 ontmoetingen gewonnen. Voor de eigen fans won Shrewsbury Town Football Club 1 keer en speelde 5 keer gelijk de gastheer stapte 3 keer als verliezer van het veld. In dit seizoen 20/21 heeft Shrewsbury tot nu toe 1 van de 9 wedstrijden voor eigen publiek gewonnen (11,11%). 5 ontmoetingen eindigden in gelijkspel, 3 werden thuis verloren. Na 20 matchen in dit seizoen heeft Shrewsbury 5 keer gewonnen en 9 keer gelijk gespeeld. 6 wedstrijden werden verloren.

Voor de rust heeft de ploeg van trainer Steve Cotterill het vizier op scherp staan. Shrewsbury maakt gemiddeld 1,22 doelpunten per wedstrijd, terwijl hun doelman gemiddeld 1,44 keer per partij de bal uit het net moet vissen. In het laatste seizoen maakte Shrewsbury thuis gemiddeld 1,24 doelpunten en moest 1,41 doelpunten incasseren. In het vorige seizoen eindigden thuiswedstrijden Shrewsbury het vaakst in de volgende drie uitslagen: 1:0, 1:1 en 2:3. In het huidige seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 1:1, 1:2 en 1:0.

Huidige statistieken van Lincoln

De uitslag van de laatste duel van Lincoln was 1:1 tegen FC Peterborough. In het huidige seizoen heeft het team tot nu toe 7 van de 10 wedstrijden in een ander stadion gewonnen 70%. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien het bezoekende team 13 keer heeft gewonnen, 3 keer gelijk heeft gespeeld en 5 keer heeft niet gewonnen. In een ander stadion verloor Lincoln 1 keer en won 7 keer. In het vorige seizoen speelde Lincoln 9 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 1 van deze duel werd gewonnen, 7 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 1 match keerde het team met lege handen terug.

De ploeg van Michael Appleton scoorde het huidige seizoen gemiddeld 1,50 uitdoelpunten per wedstrijd en was vooral na de rust. Bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander van Lincoln worden opgeteld gemiddeld 2,00 goals gemaakt. In het voorgaande seizoen maakte Lincoln bij uit gespeelde wedstrijden gemiddeld 0,89 goals en incasseerde 1,56 tegendoelpunten. In het afgelopen seizoen eindigden ontmoetingen op het veld van de tegenstander het meest in 0:1, 1:2 en 1:1. In het lopende seizoen was de uitslag van matchen in het stadion van de tegenstander van Lincoln meestal 2:1, 1:0 of 0:0.

Wedtips