De match Watford tegen Huddersfield Town wordt in de Championship Engeland op 16.01.2021 om 16:00 gespeeld. De nummer 6 in de stand ontmoet de nummer 13. Momenteel neigen de online wedkantoren naar een thuiszege van Watford FC.

Huidige statistieken van Watford

In de laatste wedstrijd werd Watford FC verslagen door Swansea City 2:1. Van 22 wedstrijden in de afgelopen zes maanden won de ontvangende ploeg 10 keer. De balans in het eigen stadion van de afgelopen zes maanden is acht zeges, 2 gelijke spelen en een nederlaag. Watford heeft in het lopende seizoen 20/21 tot nu toe 8 van de 11 duels voor thuispubliek gewonnen (72,73%). 2 ontmoetingen eindigden in in een remise, 1 wedstrijd weren thuis verlopren. Van de 22 duels in dit seizoen heeft Watford er 10 gewonnen. 7 ontmoetingen werden gelijk gespeeld, 5 duels werden verloren.

Het team van trainer Xisco scoort de goals bij voorkeur in de 1e helft. Volgens de actuele statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Watford gemiddeld 2,64 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 1,82 voor de gastheer en 0,82 voor de uitspelende poeg. Bij thuiswedstrijden in dit seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 1:0, 1:1 en 3:2.

Huidige statistieken van Huddersfield Town

De laatste wedstrijd heeft Huddersfield Town met 1:2 van FC Reading verloren. Van de 11 matchen in het stadion van de tegenstander won het team er 2. Dit komt overeen met een percentage van 18,18%. In de ontmoeting die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 10 keer en speelden 5 keer gelijk. 11 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Huddersfield Town kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 7 ontmoetingen in een ander stadion en 4 ontmoetingen eindigden in gelijkspel. Van uitontmoetingen tegen clubs die boven Huddersfield Town in de stand stonden werden er het huidige seizoen 2 gewonnen. In het afgelopen seizoen speelde Huddersfield Town 19 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 4 van deze matchen werden gewonnen, 10 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 5 matchen keerde het team met lege handen terug.

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van trainer Carlos Corberan gemiddeld 1,00 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden voor de rust gescoord. Opgeteld worden er gemiddeld 2,91 doelpunten per wedstrijden voor fans van de tegenstander Huddersfield Town gemaakt. De statistieken laten bij matchen op het veld van de tegenstander Huddersfield Town 1,13 goals voor en 1,74 goals tegen zien. In het laatste seizoen was de uitslag bij matchen voor fans van de tegenstander van Huddersfield Town het vaakst 1:3, 1:1 of 1:2. In dit seizoen was de uitslag van uit gespeelde duels van Huddersfield Town meestal 1:2, 0:0 of 0:3.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 1,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 2.5. Wat betreft het slechte doelsaldo van beide teams rekenen de wedkantoren er niet op dat beide clubs scoren.