De wedstrijd Bayer tegen OGC Nizza wordt in de Europa League op 22.10.2020 om 18:55 gespeeld. Momenteel is Bayer Leverkusen favoriet bij de bookmakers.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Bayer wint 62%, dat OGC Nizza wint 20%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 25%. De beide twee clubs hebben in de afgelopen 5 jaar niet tegen elkaar gespeeld.

Huidige statistieken van Bayer

In het laatste duel verloor Bayer Leverkusen 2:1 tegen Inter. In de voorgaande 6 maanden heeft de thuisclub 1 van de 2 wedstrijden gewonnen. In eigen stadion won Bayer Leverkusen 1 keer en speelde 0 keer gelijk de gastheer stapte 0 keer als verliezer van het veld. In dit seizoen won Bayer 100% (1 van 1) van de wedstrijden in eigen stadion. 0 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 0 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Bayer na 2 matchen in dit seizoen 1 keer gewonnen, 0 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren.

De elf spelers van trainer Peter Bosz scoort daarbij voornamelijk in de 2e helft. Volgens de actuele cijfers worden er elke thuiswedstrijd van Bayer gemiddeld 1,00 doelpunten voor en.0,00 doelpunten tegen het team, dus 1,00 doelpunten al met al per ontmoeting. In het vorige seizoen maakte Bayer thuis gemiddeld 2,00 doelpunten en moest 1,00 doelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het voorgaande seizoen thuis waren 2:1. Bij thuiswedstrijden in het huidige seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 1:0.

Huidige statistieken van OGC Nizza

De laatste wedstrijd heeft OGC Nizza met 1:0 van Lok Moskau verloren. In het voorgaande seizoen maakte OGC Nizza bij duels in een ander stadion gemiddeld 0 doelpunten en incasseerde 0 tegendoelpunten.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 1,0. De daarbij passende weddenschap zou een Under 1.5 zijn. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide clubs scoren.