© imago images/Bildbyran

Het duel Dundalk FC tegen Molde FK wordt in de Europa League op 22.10.2020 om 18:55 gespeeld. Momenteel is Molde FK favoriet bij de bookmakers.

Aan de hand van de quoteringen kunnen de kansen van een uitslag worden vastgesteld. Er is een kans van 24% dat Dundalk FC wint, de kans op een winst van Molde FK is 58%. De kans op een gelijkspel is 25%. Beide tegenstanders spelen voor het eerst sinds vijf jaar weer tegen elkaar.

Huidige statistieken van Dundalk FC

In het laatste duel won Dundalk Football Club 3:1 tegen Klaksvik. In de afgelopen 6 maanden won de ontvangende ploeg 3 van de 3 duels. Voor eigen publiek won Dundalk Football Club 1 keer, speelde 0 keer gelijk en verloor 0 keer. In dit seizoen won Dundalk FC 100% (1 van 1) van de wedstrijden in eigen stadion. 0 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 0 keer met drie punten naar huis gingen. In 3 duels in het huidige seizoen heeft Dundalk FC 3 zeges behaald. 0 keer werden de punten gedeeld, terwijl 0 ontmoetingen werden verloren.

De elf spelers van trainer Shane Keegan scoort daarbij voornamelijk in de eerste 45 minuten van de wedstrijd. Dundalk FC maakt gemiddeld 3,00 doelpunten per wedstrijd, terwijl hun keeper gemiddeld 1,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Het saldo van het vorige seizoen is dat Dundalk FC per wedstrijd op eigen veld gemiddeld 1,00 keer scoort en 3,00 doelpunten incasseert. Voor de eigen fans was de uitslag in het laatste seizoen het vaakst 1:3. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens dit seizoen zijn 3:1.

Huidige statistieken van Molde FK

De uitslag van de laatste ontmoeting van Molde FK was 1:1 tegen Partizan. In het laatste seizoen maakte Molde FK uit gemiddeld 1,00 goals en incasseerde 1,50 tegendoelpunten. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het vorige seizoen het vaakst 1:2, 0:3 of 3:1.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide clubs ter hoogte van 1,0 lijkt het overwegen van een Under 1.5-tip logisch. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.