© imago images/Newspix

De partij tussen Beer Sheva en Slavia Prag in de Europa League wordt op 22.10.2020 gespeeld. De aftrap is om 18:55 uur. Momenteel neigen de bookmakers naar een uitzege van SK Slavia Prag.

Uit de voorspellingen van de wedkantoren kunnen de volgende kansen worden afgeleid: Winst Beer Sheva 23%, winst Slavia Prag 56%, gelijkspel 28%. In de laatste vijf jaar hebben de beide clubs niet tegen elkaar gespeeld.

Huidige statistieken van Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva heeft de laatste wedstrijd tegen Pilsen met 1:0 gewonnen. De thuisspelende ploeg heeft 4 van de 4 ontmoetingen in de voorgaande zes maanden gewonnen. De balans in het eigen stadion is drie zeges, 0 gelijke spelen en nul nederlagen. 3 van de 3 duels in eigen stadion werden dit seizoen door Beer Sheva gewonnen, zodat hier een winquotering van 100% vastgesteld kan worden. Terwijl er 0 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 0 keer een nederlaag incasseren. Na alle 4 matchen in het huidige seizoen heeft Beer Sheva 4 zeges, 0 gelijke spellen en 0 nederlagen genoteerd.

De ploeg van trainer Yossi Abukasis scoort daarbij voornamelijk in de 2e helft. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Beer Sheva is gemiddeld 2,33 doelpunten per ontmoeting, waarvan 2,33 doelpunten voor en 0,00 doelpunten tegen zijn. In het afgelopen seizoen maakte Beer Sheva op het thuisveld gemiddeld 1,50 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,00 tegendoelpunten per thuiswedstrijd. Op het thuisveld was de uitslag in het voorgaande seizoen het vaakst 0:3, 3:1 en 2:0. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij wedstrijden voor de eigen fans 3:0 en 1:0.

Huidige statistieken van Slavia Prag

Slavia Prag heeft de laatste duel met 4:3 van Chelsea verloren. In het vorige seizoen maakte Slavia Prag uit gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 1,0. De daarbij passende tip zou een Under 1.5 zijn. De wedkantoren gaan in hun prognoses er eerder vanuit, dat niet beide teams zullen scoren.