© imago images/Xinhua

De partij tussen Poznan en Benfica in de Europa League wordt op 22.10.2020 gespeeld. De aftrap is om 18:55 uur. Op dit moment neigen de wedkantoren naar een uitzege van Benfica Lissabon.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Poznan wint 17%, dat Benfica wint 67%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 24%. Beide twee teams spelen voor het eerst sinds vijf jaar weer tegen elkaar.

Huidige statistieken van Poznan

De laatste wedstrijd heeft KKS Lech Poznan met 1:2 van Charleroi gewonnen. 4 zeges in 4 wedstrijden in de voorgaande zes maanden: dat is het saldo van van de ontvangende ploeg. In eigen stadion won KKS Lech Poznan 1 keer en speelde 0 keer gelijk de gastheer stapte 0 keer als verliezer van het veld. 1 van de 1 wedstrijden op het thuisveld werden dit seizoen door Poznan gewonnen, zodat hier een winquotering van 100% vastgesteld kan worden. Terwijl er 0 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 0 keer een nederlaag incasseren. Van de 4 matchen in dit seizoen heeft Poznan er 4 gewonnen. 0 duels werden gelijk gespeeld, 0 duels werden verloren.

De elf spelers van trainer Dariusz Zuraw maakt de meeste de goals in de 2e speelhelft. Poznan maakt gemiddeld 3,00 doelpunten per duel, terwijl hun doelman gemiddeld 0,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Het huidige seizoen speelde het team thuis het vaakst 3:0.

Huidige statistieken van Benfica

3:3 gelijkspel tegen Schachtar – dit is het resultaat van de laatste match van Benfica. In het laatste seizoen maakte Benfica uit gemiddeld 1,00 doelpunten en incasseerde 2,00 tegendoelpunten. In het laatste seizoen eindigden uit gespeelde duels het meest in 1:2.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide clubs ter hoogte van 1,5 lijkt het overwegen van een Under 2.5-tip logisch. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide clubs trefzeker zijn.