© imago images/Zuma Press

Het duel PAOK tegen Omonia Nikosia wordt in de Europa League op 22.10.2020 om 18:55 gespeeld. Op dit moment is PAOK Thessaloniki favoriet bij de bookies.

Beide verenigingen hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van PAOK

In het laatste duel won PAOK Thessaloniki 3:2 tegen Bratislava. In 0 ontmoetingen in dit seizoen heeft PAOK 0 zeges behaald. 0 keer werden de punten gedeeld, terwijl 0 duels werden verloren.

De ploeg van trainer Abel Ferreira scoort daarbij voornamelijk in de 2e helft. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat PAOK thuis gemiddeld 3,00 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten voor eigen publiek is 2,00. De meest veelvoorkomende resultaten in het afgelopen seizoen thuis waren 3:2.

Huidige statistieken van Omonia Nikosia

De uitslag van de laatste duel van Omonia Nikosia was 3:2 tegen Beitar. In het voorgaande seizoen maakte Omonia Nikosia bij uit gespeelde duels gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegendoelpunten.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 0,0. De daarbij passende tip zou een Under 0.5 zijn. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide clubs scoren logisch is.