© imago images/Vi Images

In de Europa League spelen Eindhoven en FC Granada op 22.10.2020 om 20.30 uur tegen elkaar. De bookies zien PSV Eindhoven als favoriet.

De daarmee verbonden prognoses zijn winst Eindhoven 44%, gelijkspel 29% en winst FC Granada 32%. De beide tegenstanders hebben in de afgelopen 5 jaar niet tegen elkaar gespeeld.

Huidige statistieken van Eindhoven

PSV Eindhoven heeft de laatste wedstrijd tegen Rosenborg met 0:2 gewonnen. De thuisspelende ploeg heeft 2 van de 2 wedstrijden in de voorgaande zes maanden gewonnen. Na alle 2 duels in dit seizoen heeft Eindhoven 2 zeges, 0 gelijke spellen en 0 nederlagen genoteerd.

De elf spelers van trainer Roger Schmidt scoort de goals bij voorkeur in het tweede deel. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Eindhoven thuis gemiddeld 1,40 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten voor de eigen fans is 0,60. De meest veelvoorkomende resultaten in het voorgaande seizoen thuis waren 0:0, 1:1 en 3:2.

Huidige statistieken van FC Granada

FC Granada heeft de laatste wedstrijd met 1:3 van Malmö gewonnen. Van de 2 wedstrijden in een ander stadion won het team er 2. Dit komt overeen met een percentage van 100%. FC Granada kon daarbij 2 uitzeges boeken. Het team verloor 0 duels in een ander stadion en 0 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Diego Martinez gemiddeld 3,50 doelpunten, met name ina de rust. Bij uit gespeelde ontmoetingen van FC Granada krijgen de toeschouwers gemiddeld 4,00 goals te zien. In het voorgaande seizoen maakte FC Granada bij uitwedstrijden gemiddeld 0 doelpunten en incasseerde 0 tegengoals. De uitslag van matchen op het veld van de tegenstander van FC Granada in het lopende seizoen was het vaakst 3:1 of 4:0.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide teams van 3,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 4.5. Het doelsaldo van beide clubs geeft aan dat een weddenschap op Beide teams scoren logisch is.