© imago images/Eibner Europa

De wedstrijd Rapid Wien tegen FC Arsenal wordt in de Europa League op 22.10.2020 om 18:55 gespeeld. Momenteel neigen de online wedkantoren naar een uitzege van FC Arsenal London.

Uit de voorspellingen van de wedkantoren kunnen de volgende kansen worden afgeleid: Winst Rapid Wien 17%, winst FC Arsenal 64%, gelijkspel 25%. Beide tegenstanders hebben lang niet meer tegen elkaar gespeeld, in de afgelopen vijf jaar werd deze wedstrijd niet gespeeld.

Huidige statistieken van Rapid Wien

De laatste wedstrijd heeft SK Rapid Wien met 4:0 van Inter verloren. In 0 wedstrijden in het lopende seizoen heeft Rapid Wien 0 zeges behaald. 0 keer werden de punten gedeeld, terwijl 0 matchen werden verloren.

De ploeg van trainer Dietmar Kuhbauer maakt daarbij vaak in de 2e speelhelft.

Huidige statistieken van FC Arsenal

De laatste wedstrijd heeft FC Arsenal met 1:2 van Olympiakos verloren. De meegereisde fans van FC Arsenal konden in het vorige seizoen in matchen in het stadion van de tegenstander juichen bij gemiddeld 1,75 goals. Per wedstrijd kregen ze 0,75 keer een tegendoelpunt verwerken. In het vorige seizoen was de uitslag bij uitontmoetingen van FC Arsenal het vaakst 1:0, 2:2 of 1:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 0,0. Wij adviseren daarom een tip op Under 0.5. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.