De Europa League-wedstrijd tussen Young Boys Bern en Roma wordt op 22.10.2020 om 18:55 uur gespeeld. De bookmakers zien AS Roma als favoriet.

Volgens de huidige quoteringen is de kans dat Young Boys Bern wint 23%, dat Roma wint 57%. De kans op een gelijkspel wordt geschat op 27%. Na meer dan vijf jaar wordt deze wedstrijd op 22.10.2020 voor het eerst weer gespeeld.

Huidige statistieken van Young Boys Bern

De laatste wedstrijd heeft Young Boys Bern met 3:0 van Tirana gewonnen. In de afgelopen 6 maanden won de thuisspelende ploeg 1 van de 1 duels. Voor eigen publiek won Young Boys Bern 1 keer, speelde 0 keer gelijk en verloor 0 keer. Young Boys Bern heeft in dit seizoen 20/21 tot nu toe 1 van de 1 wedstrijden thuis gewonnen (100%). 0 wedstrijden eindigden in een remise, 0 matchen weren thuis verlopren. Van de 1 match in het lopende seizoen heeft Young Boys Bern er 1 gewonnen. 0 duels werden gelijk gespeeld, 0 matchen werden verloren.

De elf spelers van trainer Gerardo Seoane maakt daarbij voornamelijk in het tweede deel. Het actuele saldo bij thuiswedstrijden van Young Boys Bern is gemiddeld 3,00 doelpunten per duel, waarvan 3,00 doelpunten voor en 0,00 doelpunten tegen zijn. In het afgelopen seizoen maakte Young Boys Bern voor de eigen fans gemiddeld 1,67 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,00 doelpunten per thuiswedstrijd. In het laatste seizoen eindigden thuiswedstrijden Young Boys Bern het vaakst in de volgende drie uitslagen: 1:2, 2:0 en 2:1. In het lopende seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 3:0.

Huidige statistieken van Roma

De laatste ontmoeting heeft Roma met 2:0 van Sevilla verloren. Van de 1 duels voor fans van de tegenstander won het team er 0. Dit komt overeen met een percentage van 0%. Uit werden er 0 matchen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Roma 1 keer verloren en 0 wedstrijden eindigden in gelijkspel.

Het team van coach Paulo Fonseca maakte het huidige seizoen 0,00 uitdoelpunten per wedstrijd, hoofdzakelijk in de 2e speelhelft. Bij duels in een ander stadion van Roma krijgen de toeschouwers gemiddeld 2,00 doelpunten te zien. In het vorige seizoen maakte Roma bij duels voor fans van de tegenstander gemiddeld 1,50 doelpunten en incasseerde 1,00 tegendoelpunten. In het voorgaande seizoen was de uitslag bij wedstrijden in een ander stadion van Roma het vaakst 1:1, 3:0 of 1:2. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de uitduels van Roma 0:2.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide clubs ter hoogte van 2,5 lijkt het overwegen van een Under 3.5-tip logisch. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide clubs scoren.

Bij de wedkantoren is een 2:2–gelijkspe de meest waarschijnlijke uitslag.