In de Serie A Italië spelen Roma en Benevento op 18.10.2020 om 20.30 uur tegen elkaar. Dus ontvangt de huidige nummer 10 de nummer 7 in de stand. De bookmakers zien AS Roma als favoriet.

In de daaruit afgeleide prognose is de kans op winst van Roma 77%, winst Benevento 10% en er is een kans van 18% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Roma won 2 van de afgelopen 1 ontmoetingen. De tegenstanders speelden 0 keer gelijk en Benevento stapte 0 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Roma

AS Roma heeft de laatste wedstrijd tegen Udinese met 0:1 gewonnen. 9 zeges in 15 matchen in de laatste zes maanden: dat is het saldo van van de thuisclub. De balans thuis is vier zeges, 2 gelijke spelen en een nederlaag. 0 van de 1 duels in eigen stadion werden dit seizoen door Roma gewonnen, zodat hier een winquotering van 0% vastgesteld kan worden. Terwijl er 1 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 0 keer een nederlaag incasseren. In totaal heeft Roma na 3 matchen in dit seizoen 1 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 0 keer verloren.

De ploeg van trainer Paulo Fonseca maakt daarbij vaak na wisselen van kant. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Roma is gemiddeld 4,00 doelpunten per match, waarvan 2,00 doelpunten voor en 2,00 doelpunten tegen zijn. In het voorgaande seizoen maakte Roma voor eigen publiek gemiddeld 1,89 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 1,42 doelpunten per thuiswedstrijd. De meest veelvoorkomende resultaten in het vorige seizoen thuis waren 2:1, 0:2 en 1:1. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het lopende seizoen zijn 2:2.

Huidige statistieken van Benevento

De laatste ontmoeting heeft Benevento met 1:0 van Bologna gewonnen. In dit seizoen won het team 1 van 1 duels op het veld van de tegenstander (100%). Benevento kon daarbij 1 uitzeges boeken. Het team verloor 0 matchen in een ander stadion en 0 matchen eindigden in een gelijkspel.

Per uitwedstrijd scoort het team van coach Filippo Inzaghi gemiddeld 3,00 doelpunten, voornamelijk iin de 2e helft. Opgeteld worden er gemiddeld 5,00 goals per uitduels Benevento gescoort. In het afgelopen seizoen maakte Benevento bij wedstrijden op het veld van de tegenstander gemiddeld 0 goals en incasseerde 0 tegengoals. In het huidige seizoen was de uitslag van ontmoetingen voor fans van de tegenstander van Benevento meestal 3:2.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,5. De daarbij passende weddenschap zou een Under 3.5 zijn. De wedkantoren gaan in hun prognoses er eerder vanuit, dat niet beide teams zullen scoren.