Op 22.11.2020 spelen Roma en Parma Calcio in de Serie A Italië tegen elkaar. De aftrap is om 15:00 uur. Daarom speelt de actuele nummer 4 in de stand tegen de nummer 15. De wedkantoren zien AS Roma als favoriet.

In de daaruit afgeleide voorspelling is de kans op winst van Roma 67%, winst Parma Calcio 17% en er is een kans van 22% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. In de vorige duels kwam Roma 3 keer drie punten pakken, 0 ontmoetingen eindigde in een gelijkspel en Parma Calcio kwam 1 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Roma

Onlangs behaalde AS Roma een 1:3 overwinning op Genua. De thuisclub heeft in de afgelopen zes maanden 12 van de 19 ontmoetingen gewonnen. De balans op het thuisveld van de afgelopen zes maanden is zes zeges, 2 gelijke spelen en een nederlaag. In dit seizoen 20/21 heeft Roma tot nu toe 2 van de 3 wedstrijden in eigen stadion gewonnen (66,67%). 1 duel eindigden in gelijkspel, 0 werden thuis verloren. In 7 wedstrijden in het huidige seizoen heeft Roma 4 zeges behaald. 3 keer werden de punten gedeeld, terwijl 0 wedstrijden werden verloren.

De elf spelers van trainer Paulo Fonseca scoort de doelpunten bij voorkeur na de rust. Volgens de actuele statistieken worden er elke thuiswedstrijd van Roma gemiddeld 4,33 doelpunten gemaakt. Daarvan zijn er 3,00 voor de gastheer en 1,33 voor de uitspelende poeg. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Roma thuis gemiddeld 1,89 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten voor de eigen fans is 1,42. Het meest veelvoorkomende resultaat voor eigen publiek was in het laatste seizoen 2:1, 0:2 en 1:1. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij matchen voor de eigen fans 2:0, 5:2 en 2:2.

Huidige statistieken van Parma Calcio

0:0 gelijkspel tegen Florenz – dit is het resultaat van de laatste duel van Parma Calcio. In het huidige seizoen won het team tot nu toe 0 van de 3 wedstrijden in een ander stadion (0%). Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de bezoekende 11 spelers 4 keer heeft gewonnen, 5 keer gelijk heeft gespeeld en 10 keer heeft verloren. In een ander stadion verloor Parma Calcio 5 keer en won 2 keer. In het afgelopen seizoen speelde Parma Calcio 11 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze matchen werden gewonnen, 6 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 3 ontmoetingen keerde het team met lege handen terug.

In dit seizoen scoort het team van trainer Fabio Liverani gemiddeld 1,67 doelpunten per uitwedstrijd, met name na de thee. In totaal worden er gemiddeld 4,67 goals per uitduels Parma Calcio gescoort. In het afgelopen seizoen maakte Parma Calcio bij ontmoetingen in het stadion van de tegenstander gemiddeld 1,44 goals en incasseerde 1,67 tegengoals. In het vorige seizoen eindigden wedstrijden op het veld van de tegenstander het meest in 2:2, 2:1 en 1:2. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de wedstrijden op het veld van de tegenstander van Parma Calcio 2:2, 2:3 of 1:4.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide clubs ter hoogte van 3,0 lijkt het overwegen van een Under 3.5-tip logisch. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.