De Serie A Italië-match tussen Inter en Juventus FC wordt op 17.01.2021 om 20:45 uur gespeeld. De huidige nummer 4 krijgt te maken met de nummer 2. Volgens de huidige quoteringen wordt Football Club Internazionale Milano door de online wedkantoren als favoriet gezien.

In de eerdere 1 wedstrijden kon Inter 1 keer de winst pakken, terwijl Juventus FC vijf wedstrijden won. 2 duels eindigde in gelijkspel.

Huidige statistieken van Inter

De laatste wedstrijd heeft Football Club Internazionale Milano met 2:2 gelijkgespeeld tegen AS Rom. De thuisspelende ploeg heeft 16 van de 24 wedstrijden in de laatste zes maanden gewonnen. De thuisbalans is acht zeges, 2 gelijke spelen en een nederlaag. In het lopende seizoen won Inter 75% (6 van 8) van de wedstrijden voor eigen publiek. 1 keer kon er tenminste een punt worden behaald, terwijl de gasten 1 keer met drie punten naar huis gingen. In totaal heeft Inter na 17 matchen in het lopende seizoen 11 keer gewonnen, 4 keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren.

De elf spelers van trainer Antonio Conte scoort daarbij vaak in de 2e helft. Het actuele statistiek bij thuiswedstrijden van Inter is gemiddeld 4,50 doelpunten per ontmoeting, waarvan 2,88 doelpunten voor en 1,63 doelpunten tegen zijn. In het voorgaande seizoen maakte Inter op eigen veld gemiddeld 2,11 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 0,89 doelpunten per thuiswedstrijd. In het laatste seizoen eindigden thuiswedstrijden Inter het vaakst in de volgende drie uitslagen: 2:1, 0:0 en 1:2. Bij thuiswedstrijden in dit seizoen zijn de meest veelvoorkomende uitslagen tot nu toe 6:2, 2:1 en 1:0.

Huidige statistieken van Juventus FC

De uitslag van de laatste wedstrijd van Juventus FC was 3:1 tegen US Sassuolo. 50% van de ontmoetingen in een ander stadion heeft het team gewonnen. In de wedstrijd die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 11 keer en speelden 7 keer gelijk. 4 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Juventus FC 4 keer. De gasten verloren 2 keer en speelden tot nu toe 5 keer gelijk.

Het team van coach Andrea Pirlo maakte dit seizoen 2,38 uitdoelpunten per wedstrijd, vooral in het tweede deel. In totaal worden er gemiddeld 3,38 doelpunten per matchen voor fans van de tegenstander Juventus FC gescoort. In het laatste seizoen maakte Juventus FC bij ontmoetingen op het veld van de tegenstander gemiddeld 1,58 doelpunten en incasseerde 1,37 tegengoals. In het laatste seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 2:1, 1:2 of 3:1. De matchen in het stadion van de tegenstander van Juventus FC in het lopende seizoen eindigden voornamelijk in 1:1, 3:1 of 4:0.

Wedtips

Aangezien het over/under gemiddelde van beide teams ter hoogte van 3,0 lijkt het overwegen van een Under 3.5-tip logisch. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.