© imago images/Lapresse

Op 10.01.2021 spelen Hellas en Crotone in de Serie A Italië tegen elkaar. De aftrap is om 15:00 uur. Zodoende speelt de actuele nummer 8 in de stand tegen de nummer 20. De bookies tippen een thuiszege van Hellas Verona.

Huidige statistieken van Hellas

De laatste wedstrijd heeft Hellas Verona met 0:1 van Spezia gewonnen. De ontvangende ploeg heeft 6 van de 22 matchen in de laatste zes maanden gewonnen. De balans in het eigen stadion is drie zeges, 5 gelijke spelen en vier nederlagen. Hellas heeft in dit seizoen 20/21 tot nu toe 2 van de 8 wedstrijden thuis gewonnen (25%). 3 duels eindigden in in een remise, 3 ontmoetingen weren thuis verlopren. In totaal heeft Hellas na 15 ontmoetingen in het huidige seizoen 5 keer gewonnen, 6 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren.

De ploeg van trainer Ivan Juric scoort de meeste de doelpunten in de tweede helft van de wedstrijd. Hellas maakt gemiddeld 0,88 doelpunten per duel, terwijl hun doelman gemiddeld 1,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. Een blik op de doelpuntenstatistieken laat zien dat Hellas thuis gemiddeld 1,53 doelpunten maakt. Het gemiddelde aantal tegendoelpunten voor eigen publiek is 1,32. Het meest veelvoorkomende resultaat voor eigen publiek was in het vorige seizoen 2:1, 3:0 en 1:1. In het lopende seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 1:2, 0:0 en 1:1.

Huidige statistieken van Crotone

In de laatste Serie A Italië-duel verloor Crotone met 6:2 van Inter. Van de 8 ontmoetingen in een ander stadion won het team er 0. Dit komt overeen met een percentage van 0%. In de afgelopen 6 maanden won de uitspelende club 2 keer. 3 keer was er een gelijk spel, 10 werd er verloren. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Crotone 0 keer. De gasten verloren 6 keer en speelden tot nu toe 2 keer gelijk. Van uitduels tegen clubs die boven Crotone in de stand stonden werden er dit seizoen 0 gewonnen.

Per uitwedstrijd scoort het team van trainer Giovanni Stroppa gemiddeld 0,88 doelpunten, voornamelijk iin het eerste deel. Bij uitwedstrijden van Crotone worden opgeteld gemiddeld 3,63 goals gescoort. De meegereisde fans van Crotone konden in het vorige seizoen in wedstrijden voor fans van de tegenstander juichen bij gemiddeld 0 doelpunten. Per wedstrijd kregen ze 0 keer een tegengoal verwerken. In het lopende seizoen was de uitslag van matchen in een ander stadion van Crotone meestal 0:0, 1:4 of 2:6.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide teams is 2,5. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 3.5. Uit het doelsaldo van beide teams kan worden afgeleid, dat ze allebei scoren.