Op 22.11.2020 spelen Hellas en Sassuolo Calcio in de Serie A Italië tegen elkaar. De aftrap is om 15:00 uur. Derhalve ontmoeten de momentele nummer 8 en de nummer 2 in de stand elkaar. De online wedkantoren zien US Sassuolo Calcio als favoriet.

Aan de hand van de quoteringen kunnen de kansen van een uitslag worden vastgesteld. Er is een kans van 34% dat Hellas wint, de kans op een winst van Sassuolo Calcio is 45%. De kans op een gelijkspel is 26%. In de eerdere 1 duels kon Hellas 1 keer als winnaar van het veld, terwijl Sassuolo Calcio twee matchen won. 1 match eindigde in gelijkspel.

Huidige statistieken van Hellas

De laatste wedstrijd heeft Hellas Verona met 2:2 gelijkgespeeld tegen AC Mailand. In de laatste 6 maanden won de thuisclub 5 van de 19 duels. Voor de eigen fans won Hellas Verona 5 keer en speelde 4 keer gelijk de gastheer stapte 2 keer als verliezer van het veld. Hellas heeft in het huidige seizoen 20/21 tot nu toe 2 van de 4 wedstrijden voor de eigen fans gewonnen (50%). 2 matchen eindigden in gelijkspel, 0 duels weren thuis verlopren. In totaal heeft Hellas na 7 matchen in dit seizoen 2 keer gewonnen, 4 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren.

Het team van trainer Ivan Juric maakt daarbij vaak in de tweede helft van de wedstrijd. Hellas maakt gemiddeld 1,00 doelpunten elke wedstrijd, terwijl hun doelman gemiddeld 0,25 keer per partij de bal uit het net moet vissen. In het afgelopen seizoen maakte Hellas thuis gemiddeld 1,53 doelpunten en moest 1,32 tegendoelpunten incasseren. De meest veelvoorkomende resultaten in het laatste seizoen thuis waren 2:1, 3:0 en 1:1. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens het huidige seizoen zijn 0:0, 3:1 en 1:0.

Huidige statistieken van Sassuolo Calcio

De uitslag van de laatste ontmoeting van Sassuolo Calcio was 0:0 tegen Udinese. In het lopende seizoen heeft het team tot nu toe 3 van de 3 duels op het veld van de tegenstander gewonnen 100%. In de match die de afgelopen 6 maanden werden gespeeld wonnen de gasten 9 keer en speelden 7 keer gelijk. 3 keer werd de wedstrijd niet gewonnen. Uit werden er 6 matchen gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Sassuolo Calcio 2 keer verloren en 2 wedstrijden eindigden in gelijkspel. In het voorgaande seizoen speelde Sassuolo Calcio 9 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze duels werden gewonnen, 3 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 3 wedstrijden keerde het team met lege handen terug.

Het team van coach Roberto De Zerbi maakte het lopende seizoen 3,33 uitgoals per wedstrijd, met name in de 2e helft. Bij uit gespeelde matchen van Sassuolo Calcio worden in totaal gemiddeld 4,67 goals gescoort. In het afgelopen seizoen maakte Sassuolo Calcio bij uitwedstrijden gemiddeld 1,32 doelpunten en incasseerde 1,58 tegendoelpunten. In het voorgaande seizoen eindigden uit gespeelde wedstrijden het meest in 2:1, 0:0 en 1:2. In het huidige seizoen was de uitslag van het merendeel van de matchen voor fans van de tegenstander van Sassuolo Calcio 2:0, 4:3 of 4:1.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 2,0. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 2.5. De prognoses van de wedkantoren laten zien, dat men denkt dat beide teams scoren.