De Serie A Italië-match tussen Juventus FC en Sassuolo Calcio wordt op 10.01.2021 om 20:45 uur gespeeld. Daarom ontmoeten de actuele nummer 7 en de nummer 4 in de stand elkaar. Momenteel tippen de online wedkantoren een thuiszege van Juventus Football Club.

Juventus FC won 6 van de eerdere 1 ontmoetingen. De tegenstanders speelden 2 keer gelijk en Sassuolo Calcio stapte 0 keer als winnaar van het veld.

Huidige statistieken van Juventus FC

Onlangs behaalde Juventus Football Club een 4:1 overwinning op Udinese. 9 zeges in 22 wedstrijden in de voorgaande zes maanden: dat is het saldo van van de thuisclub. Net saldo op eigen veld is zes zeges, 3 gelijke spelen en twee nederlagen. In het lopende seizoen 20/21 heeft Juventus FC tot nu toe 4 van de 7 wedstrijden in eigen stadion gewonnen (57,14%). 2 matchen eindigden in gelijkspel, 1 werden thuis verloren. In 14 matchen in het huidige seizoen heeft Juventus FC 7 zeges behaald. 6 keer werden de punten gedeeld, terwijl 1 ontmoeting werden verloren.

Het team van trainer Andrea Pirlo scoort daarbij voornamelijk in het tweede deel. Juventus FC maakt gemiddeld 1,86 doelpunten per match, terwijl hun keeper gemiddeld 1,00 keer per partij de bal uit het net moet vissen. In het voorgaande seizoen maakte Juventus FC op eigen veld gemiddeld 2,42 doelpunten. Tegelijkertijd incasseerde het team 0,89 doelpunten per thuiswedstrijd. In het afgelopen seizoen eindigden thuiswedstrijden Juventus FC het vaakst in de volgende drie uitslagen: 2:1, 2:0 en 2:2. In het huidige seizoen eindigden thuiswedstrijden het meest in 1:1, 4:1 en 0:3.

Huidige statistieken van Sassuolo Calcio

De laatste wedstrijd heeft Sassuolo Calcio met 2:1 van Genua gewonnen. In dit seizoen won het team 5 van 8 ontmoetingen op het veld van de tegenstander (62,5%). In de afgelopen 6 maanden won Sassuolo Calcio 11 keer, speelde 7 keer gelijk en stapte 5 wedstrijden als verliezer van het veld. Sassuolo Calcio kon daarbij 7 uitzeges boeken. Het team verloor 2 wedstrijden in een ander stadion en 3 wedstrijden eindigden in gelijkspel. In het afgelopen seizoen speelde Sassuolo Calcio 9 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 3 van deze wedstrijden werden gewonnen, 3 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 3 ontmoetingen keerde het team met lege handen terug.

De ploeg van Roberto De Zerbi scoorde het huidige seizoen gemiddeld 2,13 uitdoelpunten per wedstrijd en was met name na de rust. Bij ontmoetingen voor fans van de tegenstander van Sassuolo Calcio worden opgeteld gemiddeld 3,63 doelpunten gemaakt. De statistieken laten bij matchen voor fans van de tegenstander Sassuolo Calcio 1,32 doelpunten voor en 1,58 goals tegen zien. 3 uitslagen kwamen bij uitwedstrijden van Sassuolo Calcio in het laatste seizoen het vaakst voor: 2:1, 0:0 en 1:2. In dit seizoen was de uitslag van het merendeel van de wedstrijden in een ander stadion van Sassuolo Calcio 2:0, 1:5 of 3:2.

Wedtips

Het over/under gemiddelde van beide clubs is 3,0. Wij adviseren daarom een weddenschap op Under 3.5. De actuele doelpuntstatistieken laten zien dat beide teams trefzeker zijn.