Het duel Sampdoria Genoa tegen Udinese Calcio wordt in de Serie A Italië op 16.01.2021 om 20:45 gespeeld. Daarom speelt de tegenwoordige nummer 11 tegen de nummer 15 in de stand. Volgens de momentele quoteringen wordt Unione Calcio Sampdoria door de wedkantoren als favoriet gezien.

In de meest recent ontmoetingen kwam Sampdoria Genoa 4 keer de winst pakken, 2 wedstrijden eindigde in een gelijkspel en Udinese Calcio kwam 2 keer als winnaar uit de bus.

Huidige statistieken van Sampdoria Genoa

In het laatste duel verloor Unione Calcio Sampdoria 2:1 tegen Spezia. In de voorgaande 6 maanden heeft de gastheer 9 van de 24 duels gewonnen. De thuisbalans is vier zeges, 1 gelijke spelen en zes nederlagen. 3 van de 8 thuisduels werden dit seizoen door Sampdoria Genoa gewonnen, zodat hier een winquotering van 37,5% vastgesteld kan worden. Terwijl er 1 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 4 keer een nederlaag incasseren. In 17 matchen in het lopende seizoen heeft Sampdoria Genoa 6 zeges behaald. 2 keer werden de punten gedeeld, terwijl 9 wedstrijden werden verloren.

Het team van trainer Claudio Ranieri maakt daarbij voornamelijk in helft een. Per thuiswedstrijd maakt Sampdoria Genoa volgens de huidige statistieken gemiddeld 1,88 doelpunten en incasseert 1,63 doelpunten. Dat zijn opgeteld 3,50 doelpunten per duel. Het saldo van het vorige seizoen is dat Sampdoria Genoa per wedstrijd in het eigen stadion gemiddeld 1,32 keer scoort en 1,58 doelpunten incasseert. In het afgelopen seizoen eindigden thuiswedstrijden Sampdoria Genoa het vaakst in de volgende drie uitslagen: 0:0, 1:2 en 3:0. In het huidige seizoen was de meest veelvoorkomende uitslag bij duels voor de eigen fans 2:3, 1:2 en 2:1.

Huidige statistieken van Udinese Calcio

De laatste duel heeft Udinese Calcio met 1:2 van Neapel verloren. Van de 8 ontmoetingen op het veld van de tegenstander won het team er 2. Dit komt overeen met een percentage van 25%. Een blik op de afgelopen 6 maanden laat zien de bezoekende 11 spelers 6 keer heeft gewonnen, 5 keer gelijk heeft gespeeld en 11 keer heeft niet gewonnen. Bij de wedstrijden in een ander stadion won Udinese Calcio 3 keer. De gasten verloren 4 keer en speelden tot nu toe 3 keer gelijk. Tot nu toe speelde Udinese Calcio uit 6 keer tegen een club die boven hen stond. Daarbij won het team 1 keer en verloor 3 keer. Bij 2 duels werden de punten gedeeld. In het laatste seizoen speelde Udinese Calcio 12 keer uit tegen ploegen die hoger in de stand stonden. 2 van deze duels werden gewonnen, 8 keer werden er gelijk gespeeld. Bij 2 matchen keerde het team met lege handen terug.

Op het veld van de tegenstander scoorde de ploeg van coach Luca Gotti gemiddeld 1,50 keer per wedstrijd. Opvallend: De meeste doelpunten werden na de thee gescoord. Als alle doelpunten bij elkaar op worden geteld, worden er bij duels op het veld van de tegenstander van Udinese Calcio gemiddeld 3,25 goals per duel gemaakt. In het laatste seizoen maakte Udinese Calcio bij duels in een ander stadion gemiddeld 1,00 goals en incasseerde 1,56 tegendoelpunten. In het afgelopen seizoen was de uitslag in de stadion van de tegenstander het vaakst 0:1, 1:0 of 1:2. In het huidige seizoen was de uitslag van ontmoetingen in het stadion van de tegenstander van Udinese Calcio meestal 2:2, 1:4 of 1:1.

Wedtips

Bij een over/under gemiddelde van beide clubs van 2,5 ligt de tip het meest in de buurt van Under 3.5. Het doelsaldo van beide teams geeft aan dat een weddenschap op Beide teams scoren logisch is.