Op 12.01.2021 spelen Heracles en Emmen in de Eredivisie Nederland tegen elkaar. De aftrap is om 21:00 uur. Derhalve ontmoeten de actuele nummer 12 en de nummer 18 in de stand elkaar. Volgens de actuele quoteringen wordt Heracles Almelo door de bookmakers als favoriet gezien.

Bij de vroegere wedstrijden van de beide tegenstanders eindigden 2 wedstrijden in een zege van Heracles, 1 duel eindigde in gelijkspel en bij een ontmoeting stapte Emmen de winst pakken.

Huidige statistieken van Heracles

De laatste wedstrijd heeft Heracles Almelo met 0:1 van Groningen gewonnen. In de voorgaande 6 maanden won de ontvangende ploeg 4 van de 14 wedstrijden. De balans voor de eigen fans van de afgelopen zes maanden is twee zeges, 1 gelijke spelen en drie nederlagen. 2 van de 6 duels voor thuispubliek werden dit seizoen door Heracles gewonnen, zodat hier een winquotering van slechts 33,33% vastgesteld kan worden. Terwijl er 1 keer tenminste een punt behaald kon worden, moest de gastheer 3 keer een nederlaag incasseren. Van de 14 duels in het lopende seizoen heeft Heracles er 4 gewonnen. 3 duels werden gelijk gespeeld, 7 matchen werden verloren.

De elf spelers van trainer Frank Wormuth scoort daarbij voornamelijk na wisselen van kant. Het actuele saldo bij thuiswedstrijden van Heracles is gemiddeld 2,67 doelpunten per ontmoeting, waarvan 1,50 doelpunten voor en 1,17 doelpunten tegen zijn. In het afgelopen seizoen maakte Heracles thuis gemiddeld 2,38 doelpunten en moest 1,31 tegendoelpunten incasseren. Het meest veelvoorkomende resultaat in het eigen stadion was in het voorgaande seizoen 2:0, 4:0 en 4:2. De meest veelvoorkomende resultaten tijdens dit seizoen zijn 1:2, 4:1 en 0:1.

Huidige statistieken van Emmen

De laatste duel heeft Emmen met 2:3 van Utrecht verloren. 0% van de duels voor fans van de tegenstander heeft het team gewonnen. Uit werden er 0 duels gewonnen. In de afgelopen wedstrijden in een ander stadion heeft Emmen 5 keer verloren en 2 wedstrijden eindigden in gelijkspel. Van 7 uitmatchen tegen clubs die boven Emmen in de stand stonden werden er dit seizoen 0 gewonnen (0%). 5 matchen werden verloren (71%), 2 wedstrijden eindigden in gelijkspel (29%). In het vorige seizoen werden er van de 10 uitduels tegen ploegen die boven Emmen in de stand stonden 0 gewonnen (0%). 9 duels werden verloren (90%), 1 duel eindigde in gelijkspel (10%).

Het team van coach Dick Lukkien maakte dit seizoen 0,57 uitdoelpunten per wedstrijd, met name na de rust. Bij uitduels van Emmen worden opgeteld gemiddeld 2,43 doelpunten gemaakt. De statistieken laten bij uit gespeelde ontmoetingen Emmen 0,46 doelpunten voor en 2,54 goals tegen zien. Op het veld van de tegenstander was de uitslag voor het team in het voorgaande seizoen het vaakst 0:2, 0:3 of 1:1. In het lopende seizoen was de uitslag van het merendeel van de matchen op het veld van de tegenstander van Emmen 1:2, 0:0 of 0:1.

Wedtips